MEDIA

Φάρμα: Κατέρρευσε η Νάσια πριν τη μονομαχία - «Έχω ξεχάσει τη φωνή της μαμάς μου»

Φάρμα: Κατέρρευσε η Νάσια πριν τη μονομαχία - «Έχω ξεχάσει τη φωνή της μαμάς μου»

Για μια ακόμη φορά μονομάχος στη Φάρμα βρέθηκε η Νάσια 

Το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, μονομάχος στη Φάρμα βρέθηκε η Νάσια και έπρεπε να τα δώσει όλα, προκειμένου να μην αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης. Λίγο πριν μπει στον αχυρώνα, όμως, η παίκτρια «έσπασε» μιλώντας στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, η Νάσια εξομολογήθηκε πως «η δεύτερη φορά είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη στο σπιτάκι του μονομάχου. Την πρώτη φορά θυμάμαι πως δεν άντεχα εκεί μέσα, κρύωνα πάρα πολύ το βράδυ και δεν κοιμήθηκα καθόλου. Αυτή τη φορά ηρέμησα, σκέφτηκα. Μου έχουν λείψει τόσο πολύ κάποια πράγματα εκεί έξω, κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω, οι δικοί μου άνθρωποι, που όσο σκέφτομαι ότι ίσως και να είμαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτούς σπάει η καρδιά μου».

«Όσο σκέφτομαι ότι το βράδυ μπορεί να είμαι κοντά στην οικογένεια μου είναι… Χριστέ μου, είναι σαν λύτρωση! Αλήθεια» δήλωσε, με φωνή τρεμάμενη και μάτια δακρυσμένα, η Νάσια.

«Δεν περίμενα να μου λείψει η αγκαλιά της μαμάς μου, που την σκέφτομαι κάθε βράδυ, η φωνή της που κάπου την έχω ξεχάσει. Δεν μου έχιε ξανασυμβεί αυτό! Δεν μου έχει ξανασυμβεί η προσμονή, η ανάγκη να μιλήσω με τους δικούς μου. Έχω τρομερή ανάγκη και το μέσα μου μάχεται γιατί όλο το βράδυ σκεφτόμουν μήπως να μην δώσω το 100% στη δοκιμασία» συμπλήρωσε, επίσης, η παίκτρια στη Φάρμα της Πέμπτης.