MEDIA

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Η μεγάλη στιγμή έφτασε – Γιωργίκης και Ιουλία παντρεύονται

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Η μεγάλη στιγμή έφτασε – Γιωργίκης και Ιουλία παντρεύονται

Η σειρά εποχής του ALPHA προχωρά με επεισόδια γεμάτα ανατροπές

 

Από Τρίτη έως και Πέμπτη, πλέον, η σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας» καθηλώνει το κοινό με τις εξελίξεις της.

Η εξομολόγηση στο μοναστήρι θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις που αναστατώνουν τον Επιφάνειο. Κι ενώ ο Γιωργίκης συζητά με τον Στασινόπουλο τις ανησυχίες του για την κατάσταση του Χρήστου, ο Στασινόπουλος μοιράζεται μαζί του ένα μυστικό από το παρελθόν που αφορά και τους δύο.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα, στεναχωρημένη από την άσχημη τροπή της υπόθεσης του πατέρα της, έχει αμφιβολίες για την απόφαση να φύγει από τον Τύρναβο, παρά τα όνειρα του Απόστολου για την κοινή ζωή τους στην Αθήνα. Η Ιουλία αποφασισμένη να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον αδερφό της, κόβει κάθε δεσμό με τον αγαπημένο της.

Ο Γρηγόρης εναντιώνεται σε αυτή την απόφαση, γεγονός που εξαγριώνει τον Ρήγα και τους φέρνει ξανά αντιμέτωπους. Κι ενώ η Κερασίνα επισκέπτεται το αρχοντικό Προβιού για να μιλήσει στον Γιωργίκη, ο Στασινόπουλος ενημερώνει τον Ζαφείρη για την απελευθέρωση του Φώτη.

Το προξενιό Γιωργίκη-Ιουλίας προχωράει, αλλά αυτό οδηγεί σε σύγκρουση τον Γιωργίκη με τη Χάδω, που δεν θέλει την Ιουλία για νύφη. Η Ιουλία έχει τους φόβους της για τον γάμο, αλλά η Στάσα την καθησυχάζει. Παράλληλα, η Στάσα χαίρεται με το δώρο που στέλνει ο Γιωργίκης στην Ιουλία και ετοιμάζει τραπέζι για να γνωρίσουν όλη την οικογένεια. Στο μεταξύ ο Επιφάνειος προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τον Χρήστο στο μοναστήρι και τον ενθαρρύνει να του πει περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο της μητέρας του. Η Βαγγελίτσα, θέλοντας να κάνει τον Ρήγα να ζηλέψει, περνάει χρόνο με τον Σωτηράκη κι η Κατερίνη προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Κυριακούλα για το προξενιό Γρηγόρη-Φιλιώς.

Ο Γρηγόρης και η Κυριακούλα περνάνε δύσκολες στιγμές μετά τη φυλάκιση του Στράτου, την ώρα που άλλος ένας νεκρός κάτω από τη γέφυρα του Τυρνάβου, θα αναστατώσει για άλλη μια φορά την τοπική κοινωνία. Ο Στασινόπουλος υποψιάζεται πως μπορεί να μην είναι ατύχημα ή αυτοκτονία, όπως αρχικά φαίνεται…

Η Κατερίνη συμβουλεύει τη Φιλιώ να προσεγγίσει την Κυριακούλα για να κατακτήσει τον Γρηγόρη, τα περιθώρια όμως που της αφήνονται για να το κάνει, δεν είναι πολλά. Την ίδια ώρα η οικογένεια Σκούταρη βρίσκεται σε αναβρασμό για τις ετοιμασίες του προξενιού. Η Φιλιώ απαρηγόρητη επιτίθεται στον πατέρα της, που προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί εναντιώνεται στην προοπτική ενός γάμου με τον γιο του Ραζίνη. Και ενώ η έρευνα για τον θάνατο του Φώτη δεν αποδίδει καρπούς, ο Γιωργίκης ζητά από τον Στασινόπουλο να τον συνοδεύσει στην επίσκεψη στο σπίτι της Στάσας, όπου η Χάδω αποφασίζει τελικά να παρευρεθεί, παραμένοντας ωστόσο αντίθετη στο προξενιό.

Στο αρχοντικό, η Στεφανία ανησυχεί για την αντίδραση του Χρήστου, όταν μάθει την αλήθεια για το προξενιό της Ιουλίας, την ώρα που εκείνος, συνεχίζει τις συζητήσεις του με τον Επιφάνειο, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από τους εφιάλτες του. Και καθώς στο σπίτι της Στάσας όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός, ένα κόσμημα που φοράει η Ιουλία θα προκαλέσει μια δυσάρεστη έκπληξη στη Χάδω.