MEDIA

Οι αποφάσεις του MEGA για το Β’ μισό της χρονιάς

Οι αποφάσεις του MEGA για το Β’ μισό της χρονιάς

Τα στελέχη του μεγάλου καναλιού κατέληξαν σε αλλαγές αλλά και στον προγραμματισμό για τους επόμενους μήνες

Το πρώτο μισό της χρονιάς ολοκληρώνεται και για το MEGA το πρόσημο είναι θετικό, κυρίως στη βραδινή ζώνη. Τα στελέχη έχουν ήδη καταλήξει στις αλλαγές που θα δούμε το 2024, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα, έγιναν κάποιες επαφές στελεχών με τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών με στόχο τις τονωτικές ενέσεις στη θεματολογία και το περιεχόμενο. Ο σκληρός ανταγωνισμός, άλλωστε, επιτάσσει τέτοιες κινήσεις.

Στο ίδιο πλαίσιο, αποφασίσθηκε η «μετακόμιση» της εκπομπής του Κώστα Τσουρού σε άλλο στούντιο. Το infotainment μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» βγαίνει από το κεντρικό στούντιο της ενημέρωσης στη Λεωφόρο Συγγρού. Από τις αρχές του 2024, όμως, μετακομίζει στις εγκαταστάσεις της Foss Productions στον Γέρακα κι έτσι θα δούμε διαφοροποιήσεις στην εικόνα.

Παράλληλα, όλο το βάρος έχει πέσει στη βραδινή ζώνη. «Η Γη της Ελιάς» θα συνεχίζει να προβάλλεται Κυριακή έως και Παρασκευή, στις 21.00, δίνοντας το lead in στο «Ναυάγιο» από Κυριακή έως και Τετάρτη.

Τη θέση του «Milky Way», που τελειώνει», θα πάρει η σειρά «Famagusta». Η παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο και θα προβάλλεται μία με δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα την απήχηση που θα έχει και τα κενά που θα δημιουργούνται. Η ιστορία αφορά σε ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων που χάνει την ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το τριών μηνών μωρό τους. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, αφήνοντας μαζί και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους. Εκείνος είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει και εκείνη μένει πίσω. Η αγάπη τους όμως είναι τόσο δυνατή που θα αντέξει πόλεμο και απώλεια. Οι δύο τους θα δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια και θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τρία παιδιά. Όμως, δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνο το μωρό, που όσες δεκαετίες και αν περάσουν η απώλειά του θα παραμένει πάντα ένα αγκάθι στη ζωή τους. Ένα βρέφος που κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή παράλληλα με αυτή της οικογένειας που δεν είχε ποτέ νέα του. Όσον αφορά στο πρωταγωνιστικό καστ, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Γιώργος Ζένιος, είναι μερικοί μόνο από τους καταξιωμένους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν δράση.

Το «Maestro» επίσης αναμένεται να προβληθεί το 2024, ωστόσο η πρώτη επίσημη θα γίνει αρκετά αργότερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να ξεκινήσει τον Απρίλιο. Για την εν λόγω εξέλιξη μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης, στο «Στούντιο 4», διευκρινίζοντας: «Έχουμε έναν δεύτερο κύκλο γυρισμάτων, τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπου θα ολοκληρώσουμε τη σειρά. Θα παίξουν 6 επεισόδια την άνοιξη και 4 επεισόδια το φθινόπωρο. Κοντά στον Απρίλιο θα ξεκινήσει η μετάδοση των πρώτων 6 επεισοδίων και τον Οκτώβριο θα μεταδοθούν τα υπόλοιπα 4. Μπορεί να γίνουν και παραπάνω από 10 επεισόδια, ποτέ δεν ξέρεις»…