MEDIA

Τηλεθέαση: Σαρώνει «Η Γη της Ελιάς»  στο πέρασμά της

Τηλεθέαση: Σαρώνει «Η Γη της Ελιάς»  στο πέρασμά της

Η δραματική σειρά του MEGA καθηλώνει τους τηλεθεατές

Το 2023 αποχαιρετά και τα στελέχη των καναλιών μετρούν νίκες και απώλειες… Για το MEGA το πρόσημο είναι θετικό, ειδικά στη βραδινή ζώνη, όπου «Η Γη της Ελιάς» σαρώνει.

Η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, που προβάλλεται καθημερινά, σαρώνει και χαρίζει πρωτιές. Χαρακτηριστικά, χθες Κυριακή, η σειρά έκανε 24,8% στο σύνολο και 15,9% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ναυάγιο» -που παίρνει το lead in- 22,8% και 14,7%.

Η κωμωδία του STAR, «Στα σύνορα», σημείωσε 8,7% στο σύνολο και 9,5% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» 11,5% στο σύνολο και 12,7% στο δυναμικό κοινό.

Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», έκανε 16,8% στο σύνολο και 12,8% στο δυναμικό κοινό.

Η «Γη της Ελιάς» και το «Ναυάγιο» διανύουν την τελευταία εβδομάδα για το 2023 καθώς θα ακολουθήσει ένα μικρό break λόγω γιορτών.

Απόψε, στις 21.00, στην «Ελιά», θα δούμε την Αγγελική να γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε. Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της. Η Αννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται.