MEDIA

Fame Story: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Όσα θα δούμε

Fame Story: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Όσα θα δούμε

Το Fame Story αποχαιρετά απόψε το κοινό

Τρεις μήνες, σχεδόν, μετά το πρώτο live, το «Fame Story» ολοκληρώνεται απόψε στις 21.00. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Αρσενάκος, Ελένη Φουρέιρα, Light, υποδέχονται κοινό και τους τέσσερις φιναλίστ για τελευταία φορά, σε μία λαμπερή βραδιά που θα τα έχει όλα!

Ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο πάρτι, λάμψη, μουσική, θεαματικά performances, περιμένουν τους τηλεθεατές ενώ στο τέλος της βραδιάς η αγωνία θα κορυφωθεί για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Νίκος Κοκλώνης, η απόφαση θα κριθεί αποκλειστικά από το κοινό, που, μέσα από την ψηφοφορία που έχει ανοίξει από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ψηφίζει θετικά για να αναδειχθεί ο νικητής της μεγαλύτερης μουσικής ακαδημίας παγκοσμίως.

Η απόφαση βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των τηλεθεατών, με την ψηφοφορία να κλείνει λίγο πριν το τέλος της βραδιάς. Η Άννα, η Αριστέα, ο Τίτος και ο Φειδίας, είναι έτοιμοι για τη μεγάλη τους αναμέτρηση και μόνο ένας θα σηκώσει την κούπα κερδίζοντας ένα συμβόλαιο με την Panik Records και 50.000 ευρώ μετρητά.

Τρία είναι τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει solo on stage ο κάθε σπουδαστής. To ένα έχουν επιλέξει οι ίδιοι, ένα επέλεξε το κοινό μέσα από ψηφοφορία στα social media και ένα έχει επιλέξει για κάθε φιναλίστ η κριτική επιτροπή.

Και οι 4 φιναλίστ θα ζήσουν μια ακόμα μοναδική εμπειρία, αφού ο καθένας τους θα έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή, του Αντώνη Ρέμου, τραγούδια του που έχουν γράψει ιστορία.

Ο Αντώνη Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, επίσης, θα ανέβουν στη σκηνή του «Fame Story» και θα απογειώσουν τη διάθεσή μας με τα υπέροχα τραγούδια και τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Ο Γιώργος Αρσενάκος ανακοίνωσε δεύτερο κύκλο «Fame Story»

Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της περασμένης Τετάρτης, και έκανε μία ευχάριστη αποκάλυψη. Ο CEO της Panik Records μίλησε για όλα και ανακοίνωσε ότι το «Fame Story» θα ανανεωθεί και για έναν δεύτερο κύκλο. Μάλιστα, μίλησε για την πραγματοποίηση μίας μεγάλης οντισιόν.

«Το επόμενο Fame Story σχεδιάζουμε να γίνει. Η αλήθεια είναι ότι η διάθεσή μας είναι αυτή για το project που ξεκίνησε και τοποθετήθηκε ξανά σωστά στην ελληνική πραγματικότητα. Αλλά εγώ θα ήθελα κατ’ αρχάς ως άνθρωπος της Panik, η ομάδα της Panik να κάνει μία μεγάλη οντισιόν σε όλη την Ελλάδα», τόνισε.