MEDIA

First Dates: Ξεκινά ο νέος κύκλος στο STAR - Στον «αέρα» το τρέιλερ συμμετοχών

First Dates: Ξεκινά ο νέος κύκλος στο STAR - Στον «αέρα» το τρέιλερ συμμετοχών

Το κανάλι της Κηφισιάς ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις το Β’ μισό της σεζόν

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί στο STAR, καθώς τα στελέχη ετοιμάζουν το πρόγραμμα του Β’ μισού. Εδώ και λίγη ώρα είναι στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών για το ριάλιτι «First Dates».

Η εκπομπή έρχεται σύντομα στο κανάλι της Κηφισιάς, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί! Μέσα από την οθόνη και με παρουσιάστρια/hostess τη μοναδική Ζενεβιέβ, το πρότζεκτ περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ! Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική μετρ, υποδέχεται τους daters και τους παροτρύνει να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και στο φλερτ.

Ο Τάσος, πίσω από την μπάρα, «σπάει» τον πάγο, προσφέροντας τις συμβουλές του μαζί με τα κατάλληλα ποτά. Οι σερβιτόρες Γεωργία και Κωνσταντίνα συμπληρώνουν την ομάδα του «First Dates”, με το χαμόγελο και τις ατάκες τους βοηθούν τα ζευγάρια να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά!

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους...

Να σημειωθεί ότι στις 15 Ιανουαρίου θα βγει στον αέρα και το «MasterChef». «Θα έχει αλλαγές ο όγδοος κύκλος, δεν νομίζω να δούμε παλιούς παίκτες. Οι δοκιμασίες, που έχουμε δει μέχρι στιγμής, έχουν αλλάξει», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου». Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.