MEDIA

Χάρης Βαρθακούρης για Γιάννη Πάριο: «Είπε ότι είναι ατυχία να είμαι γιος του - Ευλογία είναι»

Χάρης Βαρθακούρης για Γιάννη Πάριο: «Είπε ότι είναι ατυχία να είμαι γιος του - Ευλογία είναι»

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής καλεσμένοι στο «Στούντιο 4» μιλάνε για τη σχέση που είχαν με τους πατεράδες τους - Όσα αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης για τον Γιάννη Πάριο

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησαν για τη σχέση που έχουν και είχαν με τους πατέρες τους.

Ειδικότερα ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τα σχόλια που άκουγε συνεχώς ότι δεν είναι τόσο καλός όσο ο πατέρας του, αποκαλύπτοντας ότι ο Γιάννης Πάριος είχε πει ότι είναι άτυχος που τον έχει πατέρα.

«Σαφώς κι έχω ακούσει την ατάκα “καλός, αλλά όχι σαν τον πατέρα του”. Είναι μια ατάκα που θα την ακούσεις είτε ισχύει, είτε όχι. Μέχρι να το ακούσω πρώτη φορά, δεν περίμενα ότι θα το ακούσω. Όταν το ακούς συνέχεια, λες “οκ, θα το υποστώ”. Κάποτε με ενοχλούσε, με πείραζε, με έπιανε το στομάχι μου, σκεφτόμουν για ποιο λόγο», ανέφερε αρχικά.

«Από κάποιο σημείο και μετά γίνεσαι αναίσθητος. Πια δεν το λένε, έπρεπε όμως να γίνουν πολλά πράγματα μέχρι να φτάσω στο σημείο να με παραδέχονται. Ο πατέρας μου τι έφταιγε γι’ αυτό; Δε μπορούσε να μου δώσει κάποια συμβουλή πάνω σε αυτό, πέρα από το να μην τα ακούω. Ο ίδιος έχει πει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του. Το έχει δηλώσει δημοσίος. Σου λέει, ο Χάρης είναι καλός αλλά έχει την ατυχία να είναι γιος του Πάριου. Για μένα αυτό δεν είναι ατυχία, ευλογία είναι» είπε στη συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης.