MEDIA

Survivor 2024 - Άρης Σοϊλέδης: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο παιχνίδι - Τι θα κάνει

Survivor 2024 - Άρης Σοϊλέδης: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο παιχνίδι - Τι θα κάνει

«Είναι όλα καλά στη ζωή μου, είτε έρθει το Survivor, είτε όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή στου Survivor μίλησε στον ΣΚΑΪ o Άρης Σοϊλέδης.

Ο φιναλίστ του Survivor σχολίασε την πρεμιέρα του παιχνιδιού και τις δύο νίκες που έφερε η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, μιλώντας συγκινημένος για το μεταξύ τους δέσιμο, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στους στίβους μάχης μέσα στο προσεχές διάστημα.

Σε ερώτηση αν θέλει να πάει στο Survivor, και αν έχουν γίνει συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής. Εκείνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας από τη μία ότι δεν έχουν γίνει κουβέντες μέχρι σήμερα, αλλά από την άλλη δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να βρεθεί σύντομα στο... αεροπλάνο. «Είναι όλα καλά στη ζωή μου, είτε έρθει το Survivor, είτε όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν προχωρήσουν σε ένα βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από το χθεσινό αγώνισμα.

Οι τρεις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι - Πώς θα γίνεται η αποχώρηση

Το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ανανεωμένο με κανόνες που κανείς δεν περίμενε να αλλάξουν και με έμφαση πλέον στα αγωνίσματα.

Οι παίκτες φέτος προσγειώθηκαν απότομα στον Άγιο Δομίνικο με ένα ελικόπτερο, από το οποίο πηδούσαν για να φτάσουν στον στίβο μάχης.

Το πρώτο αγώνισμα ήταν ομαδικό και εκεί συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Οι νικητές θα κέρδιζαν τον μηχανισμό για το άναμα της φωτιάς, με τους Μαχητές να κάνουν την ανατροπή στον στόχο και να παίρνουν το έπαθλο.

Αφού πήγε η κάθε ομάδα στην καλύβα της, ακολούθησε το αγώνισμα ασυλίας με την Μαρία Αντωνά να κάνει δύο νίκες και να τις αφιερώνει στον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη. Έτσι οι Διάσημοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Φυσικά δεν μπορούσε να λείψει το παράπονο μα και οι πρώτες… κλίκες! Στο πρώτο συμβούλιο για υποψηφιότητα προς αποχώρηση στη Μπλε Ομάδα. Έγινε λοιπόν λόγος για «άδικη» ψηφοφορία με τον Άγγελο Γεωργουδάκη να κάνει δηλώσεις που έκαναν έκρυθμη την κατάσταση.

Survivor 2024: Οι τρεις μεγάλες αλλαγές

  • Δεν υπάρχει ψηφοφορία κοινού!
  • Οι υποψήφιοι βγαίνουν από ομαδική ψηφοφορία
  • Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να μονομαχήσουν! Ο παίκτης που θα χάνει, θα αποχωρεί από το σόου επιβίωσης