MEDIA

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έπιασε το «Survivor» τη δεύτερη ημέρα προβολής

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έπιασε το «Survivor» τη δεύτερη ημέρα προβολής

Το ριάλιτι επιβίωσης εκμεταλλεύεται το κενό στη βραδινή ζώνη

Το βράδυ της Δευτέρας, το «Survivor» ρίχτηκε ξανά στην αρένα της βραδινής ζώνης παίζοντας χωρίς ιδιαίτερους αντιπάλους! Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ κράτησε συντροφιά από τις 21.00 έως τη 01.00, κερδίζοντας ένα μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το παιχνίδι επιβίωσης σημείωσε 24,6% στο σύνολο και 22,2% στο δυναμικό κοινό φέρνοντας χαμόγελα στα στελέχη του Φαλήρου και στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Χθες, όμως, Δευτέρα, στη συχνότητα της ΕΡΤ1 επέστρεψαν οι σειρές «Κάνε ότι κοιμάσαι» και «Παραλία» με νέα επεισόδια. Η πρώτη περιορίστηκε στο 4% του συνόλου και στο 4,1% του δυναμικού κοινού ενώ η «Παραλία» κατέγραψε 6,3% και 5,5%.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η κατάταξη από την ερχόμενη Δευτέρα. Οι δυνατοί παίκτες της βραδινής ζώνης επανέρχονται, ενώ στον αέρα βγαίνει και το «MasterChef» στο STAR.

Έτσι, το «Survivor» θα πρέπει να κονταροχτυπηθεί με τη «Μάγισσα» και τους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, τον «Σασμό» και το «Προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA, τη «Γη της Ελιάς» και το «Ναυάγιο» του MEGA.

Οι ανταγωνιστές πολλοί, με δικό τους κοινό, θα φανεί αν μπορούν να ανακόψουν την πορεία του ριάλιτι ή το «Survivor» έχει έρθει για να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Tι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor»

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις απόψε όμως θα μάθουμε και το όνομα του MVP της εβδομάδας. Ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη παίκτρια θα υποδείξει την 4η υποψηφιότητα η οποία μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα. Μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι η Δώρα και ο Rob James, όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλου.

Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι που αύριο θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor;