MEDIA

Survivor 2024: Συγκλονίζει η ιστορία της Ανδριάνας - «Είχα νευρική ανορεξία...»

Survivor 2024: Συγκλονίζει η ιστορία της Ανδριάνας - «Είχα νευρική ανορεξία...»

Survivor: Σιγά - σιγά ξεδιπλώνονται οι προσωπικές ιστορίες των παικτών 

Την ιστορία της ζωής της εξομολογήθηκε η Ανδριάνα Καγιά τονίζοντας τη δυσκολία που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Στην προσωπική της συνέντευξη, εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την νευρική ανορεξία και αποκάλυψε πως κατάφερε να το ξεπεράσει, μέσα από το επάγγελμα που επέλεξε.

«Αν ήθελα να κάνω την αυτοκριτική μου είμαι ένας ανθρωπος αισιόδοξος αλλα επειδή έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου με έχουν κάνει δυνατή. Να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία, ειχα νευρική ανορεξία. Κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη. Επελεξα το επαγγελμα τις κοινωνικής λειτουργού για να εντοπίσω τα αίτια και με βοήθησε να ξεπεράσω την πάθση μου. Με συγκινεί το γεγονός ότι όταν θέλει ένας άνθρωπος κάτι πολύ, το καταφέρνει. Και εγώ το ήθελα πολύ και το κατάφερα.»


Η τραγική ιστορία της 46χρονης Δώρας Νικολή

Χθες για τα δικά της προβλήματα μίλησε η 46χρονη Δώρα Νικολή, η «μητέρα των μπλε» όπως την αποκαλούν οι παίκτες. Όπως ανέφερε η ίδια έχει αντιμετωπίσει πολλά οικονομικά προβλήματα στη ζωή της και αυτά είναι που την οδήγησαν και στο ριάλτι επιβίωσης.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι είχε χάσει ένα παιδί που κάποια στιγμή κυοφορούσε ενώ παραλίγο να χάσει και το τέταρτο παιδί της όταν γεννήθηκε.

«Αν ήξεραν τι ζωή έχω κάνει και τι πράγματα έχω περάσει όλα τα χρόνια μου, θα καταλάβαιναν αν θα μπορούσα να αντέξω στην πορεία. Έχω ανταπεξέλθει σε πάρα πολλά. Ένα από αυτά είναι κι ο χαμός του ενός μου παιδιού πριν γεννηθεί. Όταν γέννησα το τέταρτό μου παιδί, κόντεψα κι εκείνο να το χάσω. Συγγνώμη… Ήταν πάρα πολλοί οι οικονομικοί λόγοι και με πολλές δυσκολίες. Ο σύζυγός δεν πληρωνόταν κι εκείνος από τη δουλειά του και κάποια στιγμή, είχα κι εγώ προβλήματα πληρωμών και στη δική μου δουλειά. Αναγκαστήκαμε αλλάξαμε σπίτια. Κάποια στιγμή μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη η οικογένεια μαζί.

Έχω από πίσω τους γονείς μου και τα πεθερικά μου από πίσω να βοηθάνε σε ό,τι χρειάζομαι. Από εκεί και πέρα όμως δεν θέλω να τους ταλαιπωρώ πολύ και να τους ζητώ βοήθεια. Ένας από τους λόγους που ήρθα στο Survivor ήταν για να πάρουμε μία οικονομική ανάσα, γνωρίζοντας ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο παιχνίδι και ήρθε η ώρα να το δείξω αυτό», είπε η Δώρα Νικολή.