MEDIA

Survivor: «Η Ανδριάνα έχει μία φάτσα μόνιμα μια ξινίλα, σαν να της φταίει κάτι», λέει η Ασημίνα

survavor
skai

Survivor: Τι σχολιάζουν οι  Κόκκινοι για τους Μπλε.

«Θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το περιβόητο ρύζι με αλεύρι που έφτιαξε η Ασημίνα, που σήμερα της τα έχουμε φορτώσει όλα τις δουλειές της μαγειρικής την καλύβα, η οποία είναι πάρα πολύ έμπειρη σε αυτό και της το αναγνωρίζω» λέει η Μαρία Αντωνά παίκτρια του Survivor.

Από την πλευρά της η Ασημίνα δηλώνει ότι η μέρα των μπλε ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα και κορυφώθηκε με την Αντριάνα που πήρε χθες 7-8 ψήφους. Μπορεί να έχει μία περίεργη φάτσα σαν ξυνίλα ότι της φταίνε όλα, συνεχίζει η Ασημίνα

Στον πίνακα των στατιστικών της ομάδας των Μαχητών, μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων η Μαριλίνα έχει την καλύτερη θέση, ενώ ακολουθεί η Ανδριάνα και ισοβαθμούν η Ιωάννα με τη Δώρα.

Η Μαριλίνα λοιπόν θα έχει το πλεονέκτημα της επιλογής για την μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος. Οι τέσσερις παίκτριες των μπλε θα δείξουν πόσο επιθυμούν την παραμονή τους στο Survivor αφού θα τα δώσουν όλα για να νικήσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Μαριλίνα φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.