MEDIA

Survivor: Πώς κινήθηκε η πρώτη εβδομάδα στους πίνακες της Nielsen

Survivor: Πώς κινήθηκε η πρώτη εβδομάδα στους πίνακες της Nielsen

Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκλήρωσε την πρώτη του εβδομάδα στην τηλεοπτική αρένα

Η πρώτη εβδομάδα του «Survivor» στον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε και το πρόσημο είναι θετικό! Το ριάλιτι επιβίωσης κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και σκαρφάλωσε ψηλά στους πίνακες της Nielsen.

Χθες, η Ανδριάνα έχασε στη μονομαχία από την Ιωάννα ενώ οι εντάσεις που είχαν προηγηθεί με την ομάδα της, φάνηκε πως την επηρέασαν αρκετά. «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου, αλλά δεν μου βγήκε όπως ήθελα. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό το κακό κλίμα που είχε επικρατήσει. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πάντως το έζησα, το γεύτηκα, μπορεί όχι μέχρι εκεί που ήθελα αλλά τουλάχιστον γνώρισα έναν εξαιρετικό άνθρωπο (σ.σ. τη Δώρα) και της εύχομαι να φτάσει μέχρι το τέλος», δήλωσε η ίδια συγκινημένη, πριν αποχωρήσει με τη δάδα της.

Λίγο νωρίτερα η Κόκκινη ομάδα είχε πάρει τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου φαγητού με τον Αλέξη Παππά να είναι εκείνος που έφερε την τελευταία και καθοριστική νίκη έναντι του Rob James Seymour. Οι Μπλε ήταν προβληματισμένοι από τις σερί ήττες τους ενώ οι Κόκκινοι ξέφυγαν από την μονοτονία της καρύδας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προβολής του το «Survivor» ήταν καθημερινά πρώτο σε τηλεθέαση (7-10/01) τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 25,6% όσο και στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο, 22,4%.

Χθες, συγκεκριμένα, το ριάλιτι έκανε 23,1% στο σύνολο και 19,7% στο δυναμικό κοινό. Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα κατέγραψε στο γενικό σύνολο του κοινού 28,6% και στο δυναμικό κοινό 24,8%.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το παιχνίδι επιβίωσης στο δεύτερο επεισόδιο, σημείωσε 24,6% στο σύνολο και 22,2% στο δυναμικό κοινό φέρνοντας χαμόγελα στα στελέχη του Φαλήρου και στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Την τρίτη ημέρα, το βράδυ της Τρίτης, το «Survivor» κατέγραψε 23,2% στο σύνολο και 20,6% στο δυναμικό κοινό.