MEDIA

The Chase: Το «Γεράκι» αποκάλυψε το κόλπο που έκανε σε παίκτη και τον οδήγησε στη λάθος απάντηση

The Chase: Το «Γεράκι» αποκάλυψε το κόλπο που έκανε σε παίκτη και τον οδήγησε στη λάθος απάντηση

Ο Πάνος Δημάκης, το «γεράκι» του Chase μίλησε για το παιχνίδι γνώσεων

Ο Πάνος Δημάκης, το «Γεράκι» από το «Chase» αποκάλυψε το κόλπο που έκανε και οδήγησε έναν παίκτη στο να δώσει λάθος απάντηση.

Ο παίκτης μίλησε στην στην τηλεόραση του Mega και ανέφερε: «Ήμουν πολλά χρόνια σε τηλεπαιχνίδια. Ξέρω την αγωνία που περνούν οι παίκτες και είναι και καλό να φύγεις με χρήματα».

«Είχα πάει παλιά στον "Εκατομμυριούχο" κι είχα παίξει. Πριν χρόνια. Είχα κερδίσει. Ξεκίνησα να παίζω σε παιχνίδια γνώσεων στα 25 μου. Σε ένα με τον Μικρούτσικο, είχα κερδίσει 55.000 ευρώ. Δεν πήγαινα μόνο για την εμπειρία, ήθελα να κερδίζω», πρόσθεσε.

Ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε ότι αγχώνεται όταν φτάνει στον τελικό του «The Chase», ενώ τόνισε πως δεν δίνει ποτέ βιαστικές απαντήσει.

Τέλος, μίλησε για το «κόλπο» που έχει κάνει και ξεγέλασε παίκτη του παιχνιδιού, οδηγώντας τον στη λάθος απάντηση.

«Πολλές φορές συμπαθώ απίστευτα τον παίκτη απέναντί μου, άλλο που άμα τύχει να τον βγάλω... Τι να κάνουμε. Έχουμε ένα μόνιτορ μπροστά μας που δεν φαίνεται και έχει τρία κουμπάκια: Α, Β, Γ. Έχει τύχει να κοιτάζει ο παίκτης προς τα πού πάει το χέρι μου. Μία φορά σε έναν έκανα πλακίτσα, έκανα ότι το χέρι μου ήταν προς τα εκεί και πάτησα με τον αντίχειρα την απάντηση που είχα απέναντι και πάτησε το λάθος», είπε.