tv
Πηγή: pexels
MEDIA

TV: Τα καυτά συμβόλαια που λήγουν και οι αστέρες που θα μας απασχολήσουν

Oι αστέρες της τηλεόρασης που θα απασχολήσουν μεταγραφικά το επόμενο διάστημα

Το 2024 έκανε την εμφάνισή του και αναμένεται «καυτό» για κάποιους από τους τηλεαστέρες. Το καλοκαίρι λήγουν πολλά από τα συμβόλαια της TV και τα πρόσωπα πρώτης γραμμής θα κληθούν να κάνουν κουβέντες με τα στελέχη για να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Στον ΑΝΤ1 το πρόσημο είναι θετικό. Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι διανύουν μία από τις καλύτερες χρονιές, με την τηλεθέαση να είναι με το μέρος τους σε αρκετές από τις ζώνες. Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων, προκειμένου να ανανεώσουν συμβόλαια.

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης, που σαρώνει φέτος τόσο με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» όσο και με το «The 2night show», έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και οι υπογραφές είναι ζήτημα χρόνου. Ο παρουσιαστής έχει αποδείξει την αξία του, ενώ οι σχέσεις με την ιδιοκτησία είναι κάτι παραπάνω από άριστες γεγονός που εξηγεί το τριετές συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογραφεί.

Γιώργος Λιάγκας
Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας, επίσης, διανύει μία από τις δυνατές του χρονιές με το infotainment μαγκαζίνο να έχει κουμπώσει μοναδικά στον δημοσιογραφικό του χαρακτήρα. Εκτός κάποιας μεγάλης ανατροπής, θα συνεχίσει να λέει καλημέρα και τα επόμενα χρόνια!

Στο MEGA η μεταγραφική περίοδος είναι γένους θηλυκού. Δανάη Μπάρκα και Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να αποφασίσουν για το τι θα συμβεί από τον Σεπτέμβριο του 2024, μαζί φυσικά με τους ανθρώπους του καναλιού.

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Για την καθημερινή πρωινή ζώνη αναμένονται αρκετές αλλαγές και ανανέωση, ενώ για τη μεσημεριανή η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μία αδιαμφισβήτητη αξία. Άλλωστε, η εμπορική δυναμική που έχει καθιστά την ίδια ακόμη πιο ισχυρή και «σκληρή» στις διαπραγματεύσεις. Αν και τα δημοσιεύματα για μετακίνησή της «βοούν», έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν ανοίγει τα χαρτιά της πριν το τέλος του συμβολαίου. Εν αναμονή… λοιπόν!

Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

Στο μέτωπο του ALPHA, το συμβόλαιο του Νίκου Μάνεση λήγει αλλά -όπως όλα δείχνουν- είναι θέμα τυπικό. Το κανάλι ξέρει την αξία και τη σπουδαιότητα τού να έχει ένα παρουσιαστή αυτού του βεληνεκούς στη φαρέτρα του. Τόσο η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» όσο και το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και, όπως αναφέρει η λαϊκή ρήση, «ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει»!

Νίκος Μάνεσης
Νίκος Μάνεσης

Τι συμβαίνει με την ψυχαγωγία του ΣΚΑΪ

Ένα από τα κανάλια που θα απασχολήσει μεταγραφικά είναι εκείνο του Φαλήρου. Το καλοκαίρι του 2024 δύο ηχηρά συμβόλαια λήγουν και οι ιθύνοντες θα πρέπει να κρατήσουν στην οικογένειά τους δύο γυναίκες που πάλεψαν για να της κατακτήσουν.

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, μετά την ηχηρή της μεταγραφή και την μετακίνηση τη φετινή σεζόν σε νέα ώρα, θα κληθεί να συζητήσει την παραμονή της στον σταθμό όπως και τη ζώνη που θα αναλάβει.

Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου

Το ίδιο θα κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου. Μία γυναίκα με εμπειρία και χάρισμα στο να στηρίζει κάθε θεματολογία και να μεταπηδά από κοινωνικά ζητήματα σε ψυχαγωγία όταν οι συνθήκες το απαιτούν, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ένας άσος στο μανίκι του κάθε καναλιού. Και ειδικά με το «Γεια σου!» απέδειξε ότι η σταθερή τηλεθέαση και η τηλεοπτική μαεστρία δεν απαιτεί μεγάλα μπάτζετ και εντυπωσιακά στούντιο. Η Μαρία, λοιπόν, θα συζητήσει με τους ιθύνοντες για το πώς θα πορευτούν και με βεβαιότητα εκείνη θα έχει τον τελικό λόγο για να αποφασίσει αν θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή όχι!

Το STAR στη μάχη της ανανέωσης

Στο κανάλι της Κηφισιάς, η πρωινή ζώνη θα απασχολήσει. Τόσο το συμβόλαιο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, όσο κι εκείνο της Ζήνας Κουτσελίνη, λήγουν. Το ψυχαγωγικό δίδυμο διανύει μία καλή χρονιά, με τα νούμερα να είναι διψήφια αρκετές ημέρες. Η σχέση με τα στελέχη είναι εξαιρετική, το κλίμα θετικό κι έτσι το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Μετά το Πάσχα, παραδοσιακά, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις και το κανάλι θα πρέπει να σκεφτεί τι ακριβώς θέλει. Αν επιθυμεί σταθερότητα στην ψυχαγωγία, Ελένη και Ετεοκλής είναι ένα τίμιο παρεάκι που εξελίσσεται.

Όσον αφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη; Η σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ επιθυμεί και υπογράφει μονοετή συμβόλαια, προκειμένου να μην δεσμεύεται πολύ καιρό. Στην περίπτωση του STAR, όμως, όλα είναι διαφορετικά καθώς η μία πλευρά στηρίζει την άλλη και η Ζήνα σίγουρα πρέπει να νιώθει ευτυχής τόσο με την πορεία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» όσο και με την απόκτηση βραδινού πρότζεκτ.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Οι προσωπικές ιστορίες των διάσημων του φετινού κύκλου

Καζάνι που βράζει η TV – Μετακινήσεις, αλλαγές και πρόωροι αποχαιρετισμοί

Τα δυνατά χαρτιά των καναλιών για το 2024 – Νέες σειρές και τηλεοπτικές εκπλήξεις


Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ