MEDIA

Σωτήρης Τσαφούλιας: Η αποκάλυψη για τη Μαίρη Χρονοπούλου στο «Έτερος Εγώ»

Σωτήρης Τσαφούλιας: Η αποκάλυψη για τη Μαίρη Χρονοπούλου στο «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλάει για τη Μαίρη Χρονοπούλου και την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση, εκείνη στο «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cosmote TV «Watch Next» και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τη Μαίρη Χρονοπούλου και τη συνεργασία τους στην τελευταία της εμφάνιση πριν φύγει από τη ζωή, αυτή στο «Έτερος Εγώ».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε αρχικά για τη συνεργασία του με την αείμνηστη ηθοποιό: «Ήταν συγκινητικό, ήταν σαν να έπαιζε πρώτη φορά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τρακ, την αγωνία της. Δεν έβλεπε και καλά εκείνο το διάστημα και αυτό είναι το πολύ εντυπωσιακό»

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε η ηθοποιός το οποίο ωστόσο δεν αποτέλεσε για εκείνη εμπόδιο: «Ενώ δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου αν δεν πήγαινες πολύ κοντά της, με το που λέγαμε «Πάμε!» και ήταν στην καρέκλα και ξεκινούσε ο Τάσος Νούσιας να μπει στο δωμάτιο, έκανε «τακ» και «κλείδωνε» πάνω του. Δεν το πίστευα».

«Μου έλεγε: έχω τρακ, ξεχνάω τα λόγια, πόσοι άνθρωποι είναι τριγύρω μου. Της λέω: όσοι άνθρωποι είναι τριγύρω σου, 70 άνθρωποι συνεργείο, έχουν τρακ μόνο που σε αντικρύζουν. Εσύ έχεις τρακ, γιατί είσαι σπουδαία, πάμε και μη φοβάσαι τίποτα, περιμένουν όλοι να σε θαυμάσουν», πρόσθεσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.