MEDIA

Survivor: «Μακελειό» στους Διάσημους - Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα, σκέφτηκε να αποχωρήσει η Δαλάκα

Survivor: «Μακελειό» στους Διάσημους - Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα, σκέφτηκε να αποχωρήσει η Δαλάκα

Η Ασημίνα ένιωσε εκτεθειμένη με όσα αποκάλυψε για εκείνη ο Χρήστος Βολικάκης πριν την αποχώρησή του από το Survivor - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για όσα έλεγε για την Κατερίνα Δαλάκα

Σαν βόμβα έσκασε η αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη στο Survivor με τον ασκό του αιόλου να σκάει και να αποκαλύπτει όσα γίνονται παρακάμερα στην καλύβα των Διασήμων.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Βολικάκης η Ασημίνα φαίνεται να είπε για την Κατερίνα Δαλάκα, να την αφήσουν να εκτεθεί.

Η Κατερίνα Δαλάκα πάγωσε με όσα ακούστηκαν από τον συμπαίκτη της, ο οποίος δεν σταμάτησε να λέει για όσα συζητούν οι παίκτες εκτός στίβου και συμβουλίων. Η αθλήτρια μάλιστα είπε ότι δεν της αρέσει αυτή η τοξικότητα και σκέφτηκε να γυρίσει σπίτι της.

«Αυτό το παιχνίδι εγώ το έχω αγαπήσει κάπως αλλιώς, έχω έρθει για να αγωνίζομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου ούτε η τοξικότητα ούτε αυτή η τρέλα που επικρατεί. Είμαι πολύ πλήρης από το παιχνίδι οπότε αν συνεχιστεί όλο αυτό, θα γυρίσω στο σπίτι μου γιατί πάνω από όλα με νοιάζει να είμαι ψυχικά καλά. Αυτή την κατάσταση δεν την αντέχω. Δεν ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα».

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση του επάθλου ωστόσο η Ασημίνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκριά της από την ένταση που υπήρξε νωρίτερα.

«Πάρα πολλοί αχάριστοι άνθρωποι. Τα παιδιά γνωρίζουν ότι έβαζα πάγο και τον βοήθησα με το πόδι του. Όλα αυτά είναι αχαριστία. Πέρασα πέρυσι από αχαριστία. Δεν το δέχομαι, δεν το δέχομαι να με δείξει άλλος με το δάχτυλο, δεν το δέχομαι», είπε η Ασημίνα ξεσπώντας σε κλάματα και φεύγοντας για λίγο από την ομάδα της.

«Είναι δυνατόν να κάθομαι να λέω τέτοια πράγματα; Δεν ντρέπεται λίγο; Από πέρυσι μάς πνίγει το δίκιο μας, δεν έχουμε μιλήσει πουθενά», είπε θυμωμένη στον Αλέξη Παππά.