MEDIA

Survivor: «Μαλλιά κουβάρια» οι Διάσημοι - Καυγάδες, κλάματα και αποχώρηση δύο παικτών (vid)

Survivor: «Μαλλιά κουβάρια» οι Διάσημοι - Καυγάδες, κλάματα και αποχώρηση δύο παικτών (vid)

Τα είχε... όλα τα χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθώς ένας μεγάλος τσακωμός στην ομάδα των Διασήμων πυροδότησε την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη, πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης ανακοίνωσε την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης , λόγω του αρνητικού κλίματος των τελευταίων ημερών στην ομάδα των Διασήμων. «Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των Διασήμων.

Χαμός με Αντωνά και Βολικάκη

Είχε προηγηθεί ένας άνευ προηγουμένου καυγάς στην ομάδα των Κόκκινων, ο οποίος πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης για όσα έγιναν στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάββας Γκέντσογλου ζήτησε να πουν όλοι οι παίκτες τι λέει ο ένας για να τον άλλον, τι ενοχλεί και τι έχει υποθεί.

Από τον Χρήστο Βολικάκη τότε ακούστηκε ότι η Μαρία Αντωνά ζήτησε να ψηφίσουν τον Σάββα για να μην βγει εκείνη υποψήφια. Η ίδια όταν το άκουσε αυτό τα αρνήθηκε όλα, εκνευρίστηκε πολύ και ζήτησε τον λόγο από τον πρωταθλητή ποδηλασίας.

Η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχολιάσει με κανέναν. Με τον σύντροφό μου είναι πάνω από δέκα χρόνια φίλοι δεν έχω πει τίποτα ποτέ για τον Σάββα. Τι να τελειώσεις ρε μαλ..... με δουλεύεις. Έχεις πει πράγματα για μένα. Είπα να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Ποιο σκηνικό; Ντροπή σου»

«Είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο» - «Είσαι ψεύτης»

Έπειτα πριν το αγώνισμα, ο Αλέξης Παππάς ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό αν είναι έτοιμος με τον ίδιον να απαντάει πώς δεν είναι πολύ καλά λόγω της μέσης του και δεν έχει ούτε ψυχικά αποθέματα αφού έμαθε διάφορα για συμπαίκτη του.

«Σε σχέση με τα ψυχικά αποθέματα μετά από μια προσπάθεια συμπαίκτη μου να μου επικοινωνήσει διάφορα πράγματα, μεταξύ άλλων είπε ότι θα τα πούμε έξω σε άλλον παίκτη είπε θα με σπάσει στο ξύλο. Δεν ξέρω με τι διάθεση ξεκινάω τη μέρα μου αλλά σίγουρα δεν κοιμήθηκα καλά, δεν αναφέρω όνομα».

Τότε ο Χρήστος Βολικάκης πήρε τον λόγο και είπε: «Βγαίνω εγώ μόνος μου να το πω γιατί και εδώ ακόμα είσαι ψεύτης»

«Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε ο Βολικάκης λίγο πριν αποχωρήση.

Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση

Όλγα Πηλιάκη, Κρίστη Καθαργιά, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου βρέθηκαν αντιμέτωπες προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αρχικά, η Όλγα Πηλιάκη κέρδισε πρώτη την παραμονή της στο Survivor.

Ύστερα από τις συνεχείς αναμετρήσεις ανάμεσα στις τρεις υπόλοιπες παίκτριες, η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν απαρηγόρητη με αυτή την εξέλιξη και δεν έπαψε να κλαίει στην αγκαλιά της πρώην, πλέον, συμπαίκτριας της. «Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση» ομολόγησε η Κρίστη Καθαργιά για να αποχωρήσει από το Survivor.