MEDIA

Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι νότες»

Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι νότες»

«Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Νταλάρα

Για τον Γιώργο Νταλάρα και την πρόσφατη επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους τοποθετήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός μέσα από το podcast του αναφέρθηκε στις δηλώσεις του τραγουδιστή. «Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση», σχολίασε αρχικά.

«Ήμουν άλλωστε μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες», πρόσθεσε με έμφαση.

«Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του. Αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν «ύαινες» οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν την ώρα και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, δεν είναι το απόλυτα σωστό», σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Όταν ο ερωτώμενος δεν είναι κατηγορούμενος για φόνο και όταν λέει «όχι», πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το «όχι» οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα – που δεν υπάρχει ακόμα – του τηλεβιασμού. Επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο πρέπει να απαντάς σε ό,τι π…ριά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», αναφέρει ο ηθοποιός για τα πολυσυζητημένα «πεσίματα» των ρεπόρτερς.