MEDIA

Famagusta Spoiler: O Παύλος προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Αντρίκο

Famagusta Spoiler: O Παύλος προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Αντρίκο

Τι θα δούμε στην συνταρακτική συνέχεια της σειράς «Famagusta»

Μετά την καθηλωτική πρεμιέρα, η νέα παραγωγή του MEGA, «Famagusta», επιστρέφει με το δεύτερο επεισόδιο, απόψε το βράδυ, στις 21:00.

Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται σιγά, σιγά στο φως, σε μια ιστορία που συνδέεται βαθιά με τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την Κύπρο, πριν από 50 χρόνια.

Ο Μάικλ πιέζει τη Χριστίνα να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση του πρωτότοκου γιου της το ’74.

Μετά τα δυσβάσταχτα νέα, ο Παύλος προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Αντρίκο.

Το ένοχο μυστικό του Θοδωρή βγαίνει στην επιφάνεια και συγκλονίζει ολόκληρη την οικογένεια Σέκερη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (Κυριακή 28 Ιανουαρίου)

Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του, ενώ εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του. Η εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και γι’ αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει την Χριστίνα να δώσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Ο Τεύκρος, η σχέση της Δάφνης, επιστρέφει από το Λονδίνο κι ασχολείται ενεργά με την φάρμα της οικογένειας. Η Δάφνη αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ, από τον οποίο μαθαίνει πως εκείνη είχε σχέση με έναν παντρεμένο. Ο σκύλος όμως της αγνοούμενης, θα φέρει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι…

Η εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και γι’ αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει την Χριστίνα να δώσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ο Τεύκρος, η σχέση της Δάφνης, επιστρέφει από το Λονδίνο κι ασχολείται ενεργά με την φάρμα της οικογένειας. Η Δάφνη αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ, από τον οποίο μαθαίνει πως εκείνη είχε σχέση με έναν παντρεμένο. Ο σκύλος όμως της αγνοούμενης, θα φέρει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι…

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 24 επεισόδια που υπογράφει η dream team της μυθοπλασίας, έχει χωριστεί σε τρεις κύκλους των οκτώ επεισοδίων. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθυμία της παραγωγής το «Famagusta» να περάσει τα σύνορα και να προβληθεί σε διεθνείς πλατφόρμες.

Ο Αντρέας Γεωργίου, μιλώντας σε κυπριακό περιοδικό, παραδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες: «Υπάρχει ήδη εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον -και όχι από μία μόνο πλατφόρμα- για προβολή της σειράς στο εξωτερικό. Είμαστε σε κάποιες διαδικασίες, όμως, ακόμη, κι έτσι δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα. Αλλά αυτό με χαροποιεί αφάνταστα».