MEDIA

Η γη της ελιάς - Spoiler: Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος

Η γη της ελιάς - Spoiler: Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος

Ενθουσιώδεις συναντήσεις, οργισμένες αντιδράσεις αλλά και τρυφερές στιγμές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχονται εξελίξεις και τρυφερές στιγμές. Ο Τζον πηγαίνει με την Αθηνά και τη Μαργαρίτα στο Σούνιο για να γνωρίσει τη Μαρία. Η Αρετή και η Χάιδω ξεσπούν η μία στην άλλη και δίνουν ένα απολαυστικό ρεσιτάλ κατάρας. Ο Κουράκος παρακολουθεί κρυφά τη Δήμητρα. Το πάθος ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη φουντώνει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου:

Επεισόδιο 87 (Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 21:00)
Ο Λυκούργος θέλει να εκφράσει την αγάπη του στη Χάιδω και της κάνει μία εξομολόγηση καρδιάς μαζί με ένα πολύ όμορφο δώρο. Ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδελφές περνούν χρόνο μαζί. Ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμένη και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη. Έτσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη. Ο Φίλιππος ζητάει συγγνώμη από την Αρετή, η οποία όχι μόνο δεν τη δέχεται, αλλά τον βρίζει αισχρά δίχως προηγούμενο. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη προτρέποντάς την να προχωρήσουν σε συμβιβασμό. Ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος: αφήνει πίσω ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Επεισόδιο 88 (Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 21:00)
Ο Χρήστος αθετεί για μια ακόμη φορά τον λόγο του κι ενδίδει στον έρωτά του για την Αριάδνη. Ο Τάσος και η Αρετή αρραβωνιάζονται επίσημα, παρουσία της Βασιλικής, του Φίλιππου, της Ειρήνης και της Ασπασίας. Η Βασιλική ωστόσο εξακολουθεί να μη βλέπει τον Τάσο με καλό μάτι. Ο Κουράκος ανησυχεί για την επιχείρηση στην οποία συμμετέχει η Δήμητρα, αλλά εκείνη δεν του δίνει περαιτέρω πληροφορίες. Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και ο Τζον φτάνουν στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, κι εκείνη ενθουσιάζεται με το νέο φλερτ της κόρης της.

Επεισόδιο 89 (Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στις 21:00)
Η Μαρία γνωρίζεται καλύτερα με τον Τζον και τον γοητεύει με την προσωπικότητά της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισμό της μάνας της. Η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της, ενώ την ίδια στιγμή ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του. Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού, προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο. Ο Χρήστος ανοίγεται στην Αριάδνη και της παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της. Η Αρετή και η Χάιδω καβγαδίζουν και αρχίζουν τις κατάρες. Ο Τζον δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από την Αμερική.

Επεισόδιο 90 (Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 21:40)
Η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του Τζον τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη, με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράσταση και όχι μόνο... Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει, αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη. Ο Παρασκευάς πλησιάζει εκ νέου την Θεοδώρα, ενώ εκείνη δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Ο Στάθης ζητάει τη συμβολή της Χάιδως στην προσπάθεια να μονιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας, αλλά όλα δείχνουν πως το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσει.