MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πώς αντιδρά η Αρετή στην εγκυμοσύνη της Ιουλίας;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πώς αντιδρά η Αρετή στην εγκυμοσύνη της Ιουλίας;

Η δραματική σειρά του MEGA δεν σταματά να κερδίζει το κοινό

Συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA, καθημερινά, στις 21.00. Η σειρά, τις επόμενες εβδομάδες, έρχεται με πολλές αποκαλύψεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω.

Η Αρετή καταρρακώνεται με τον χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της, ενώ η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Στάθης βοηθάει την Ιουλία με τη μετακόμιση στην Κηφισιά κι εκεί γνωρίζει τη γυναίκα που θα μείνει μαζί της. Η Αριάδνη εκμεταλλεύεται την απουσία του Στάθη και καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της. Η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται και πάλι κοντά κι έτσι ο Στάθης αποφασίζει να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα. Η Αριάδνη συγκρούεται με την Αρετή και πάνω στον καβγά της αποκαλύπτει ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη.

Η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διπλή κεραμίδα που έφαγε: την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την κοροϊδία τού Τάσου. Αυτός που την πληρώνει σίγουρα είναι ο Πότης, ο οποίος έχει διαδίδει τα νέα παντού.

Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά από τα παρακάλια του και, από την ταραχή της, λιποθυμάει μέσα στο καφενείο.

Η Αθηνά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο.

Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Στάθης υποψιάζεται πως τα κλειδιά που βρήκε στον καναπέ του ανήκουν στον Χρήστο, αλλά η Αριάδνη το αρνείται. Ο Στάθης ωστόσο, από σπόντα, θα μάθει την αλήθεια.