MEDIA

Νέα ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη: «Αδειάζει» την Άντζελα Δημητρίου

Νέα ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη: «Αδειάζει» την Άντζελα Δημητρίου

Στην ανάρτηση, φαίνεται πως η τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί τη συνεργασία της με τον Φώτη Λώση, ενώ σχολίαζει πως είναι πολύ καλός σύντροφος και συνεργάτης.

Η Όλγα Κιουρτσάκη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου «αδειάζει» την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου. Απάντα με αυτόν τον τρόπο στις τελευταίες δηλώσεις της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Κιουρτσάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, ανήρτησε στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία παρουσιάζει ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει η ίδια, η Άντζελα Δημητρίου και ο Φώτης Λωσης. Στο απόσπασμα, φάινεται πως η τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί τη συνεργασία της με τον Φώτη Λώση, ενώ σχολίαζει πως είναι πολύ καλός σύντροφος και συνεργάτης.

«Ναι, τα τελευταία χρόνια ο Φώτης δουλεύει μαζί μου και με τη μάνατζέρ μου Βάσω Καπώνη. Για την Όλγα ο Φώτης είναι ο πατέρας, ο φίλους, ο άντρας της, είναι τα πάντα για εκείνη. Και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο Θεός του έστειλε μια μάνα να τον αγαπάει και θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για το παιδί μου. Έχουμε μια δεμένη οικογένεια και παράλληλα συνεργαζόμαστε άψογα. Ο Φώτης με βοηθάει πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι», είχε πει στη συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου.

Έπειτα ακολουθεί η δήλωση της Όλγας Κιουρτσάκη: «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 15 χρόνια, τα 5 παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε στα Αστέρια Γλυφάδας, όταν εμφανιζόταν εκεί η μητέρα μου και ο Φώτης ήταν υπεύθυνος στο μαγαζί. Εκεί ερωτευτήκαμε και έκτοτε δεν χωρίσαμε στιγμή. Αργότερα ο Φώτης έκανε διάφορα επαγγελματικά βήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην ομάδα management της μαμάς»

«Άντε στο καλό τώρα!!! Επειδή τα γραπτά μένουν» έγραψε ως σχόλιο στο Facebook.