MEDIA

Netflix: Ντροπιαστική και ανιστόρητη νέα σειρά δείχνει τον Μέγα Αλέξανδρο ομοφυλόφιλο

Netflix: Ντροπιαστική και ανιστόρητη νέα σειρά δείχνει τον Μέγα Αλέξανδρο ομοφυλόφιλο

Netflix: Για πολλοστή φορά η πλατφόρμα παραποιεί την ιστορία για να πάρει προβολές και να προκαλέσει σάλο

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των μεγάλων δυτικών Μέσων κατά του ελληνισμού και της διαστρέβλωσής του, καθώς το Netflix (για πολλοστή φορά) προκαλεί δείχνοντας τον Μέγα Αλέξανδρο ως... ομοφυλόφιλο!

Συγκεκριμένα το ντοκιμαντέρ «Alexander: The Making of a God», έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις από τους εξαγριωμένους θεατές καθώς μέσα από μια σειρά ανακριβειών, δείχνει στο τέλος τον θρυλικό στρατηλάτη ομοφυλόφιλο.

Είναι δε τέτοιο το ανθελληνικό μένος που έχει το εν λόγω ντοκιμαντέρ, που στα πρώτα δέκα λεπτά δείχνει τον Αλέξανδρο να ανταλλάζει φιλιά με τον Ηφαιστίωνα, τον καλύτερό του φίλο.

Μάλιστα, στην αφήγηση του ντοκιμαντέρ, ο Ηφαιστίωνας παρουσιάζεται ως ένας αγαπημένος σύντροφος και ο μεγαλύτερος έρωτας του Αλέξανδρου. Το Netflix χαρακτηριστικά αναφέρει για τη σχέση των δύο αντρών: «Ο Μέγας Αλέξανδρος μεγάλωσε με 2 στενούς φίλους και πως ο Ηφαιστίωνας δεν ήταν στην πραγματικότητα απλώς επιστήθιος φίλος, αλλά ίσως η μεγάλη του αγάπη».

Προφανώς και δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό τεκμήριο να αποδεικνύει τα όσα χυδαία παρουσιάζει το Netflix, ωστόσο για ακόμη μια φορά φαίνεται πως η προσπάθεια μείωσης του μεγαλύτερου πολιτισμού του πλανήτη, εκείνου της Αρχαίας Ελλάδα, δεν θα σταματήσει...