MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Το τελευταίο γύρισμα της Ιουλίας και οι εξελίξεις στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το τελευταίο γύρισμα της Ιουλίας και οι εξελίξεις στη σειρά

Με πολλές ανατροπές προχωρούν τα επεισόδια στο σίριαλ Η Γη της Ελιάς του MEGA

Το τελευταίο της γύρισμα έκανε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τη «Γη της Ελιάς», καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αποχωρεί.

Η τηλεοπτική Ιουλία αποχαιρέτισε τους συντελεστές με μία ανάρτηση, γράφοντας: «Ευχαριστώ απο καρδιάς τους Χριστίνα, Νικολή, Ξένια, Γιάννο, Andrew, Κατερίνα, Νικόλα, Αδριάνα, Στέλλα, Πόλις, Έφη κ Μιχάλη που τα έκαναν όλα πιο εύκολα κ εφικτά. Τους συνάδελφους Πασχάλη, Νίκο, Ειρήνη και Βάσια για την υπομονή τους και την συμπαράσταση τους. Όλη τη παραγωγή της make it που μας φροντίζουν διαρκώς και είναι πάντα διαθέσιμοι. Σας ευχαριστώ πολύ, μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας και τον καθένα χωριστά».

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» τρέχουν! Απόψε, η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του Τζον τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη και ο Ισίδωρος τον ακολουθεί για συμπαράσταση και όχι μόνο... Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει, αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν τον παράνομο έρωτά τους. Ο Χρήστος, μάλιστα, αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη.

Ο Παρασκευάς πλησιάζει εκ νέου τη Θεοδώρα, ενώ εκείνη δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Ο Στάθης ζητάει τη βοήθεια της Χάιδως στην προσπάθεια να μονοιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας, αλλά όλα δείχνουν πως το βιβλίο, τελικά, θα κυκλοφορήσει.

Την επόμενη εβδομάδα, η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές συνήθειές της, εκνευρίζοντας τον Μάνο. Ο

Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία, ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν. Ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις για τη Θεοδώρα και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει ότι η Ειρήνη είναι αδελφή του.