MEDIA

Τηλεθέαση: Η έκπληξη της πρωινής ζώνης έρχεται από το STAR

Τηλεθέαση: Η έκπληξη της πρωινής ζώνης έρχεται από το STAR

Το STAR καταφέρνει να κρατά στα χέρια του πρωτιές σε κάθε ζώνη

 

Το «MasterChef» ήρθε με φόρα στην prime time και έφερε γούρι στο STAR. Ο διαγωνισμός μαγειρικής κερδίζει το δυναμικό κοινό και ανεβάζει πολύ τα ποσοστά του σταθμού στο σύνολο της ημέρας, την ίδια ώρα που βλέπουμε υψηλά νούμερα σε πολλές ακόμη ζώνες του καναλιού της Κηφισιάς.

Χθες το πρωί, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Breakfast @STAR» σημείωσε 16,6% στους τηλεθεατές 18-54 και 11% στο σύνολο. Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», που παίρνουν το lead in, κράτησαν το 17,6% του συνόλου και το ίδιο ποσοστό του δυναμικού κοινού.

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε 14,1% στο σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά κατέγραψε 11,8% και 10,8% αντίστοιχα.

Η «Super Κατερίνα», στον ALPHA, έκανε 10,2% σε σύνολο και δυναμικό κοινό ενώ το «Πάμε Δανάη!» του MEGA 7,9% στο σύνολο και 9,4% στο δυναμικό κοινό.

Οι «Αταίριαστοι», στο κανάλι του Φαλήρου, έκαναν 19,2% στο σύνολο και 8,1% στους τηλεθεατές 18-54.

Το «Πρωινό Σου Σου», στο OPEN, με την Ελένη Τσολάκη περιορίστηκε στο 4,9% στο σύνολο και στο 2,8% στο δυναμικό κοινό.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, πρωταγωνίστρια παραμένει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» στον ALPHA. Το μαγκαζίνο χθες έκανε 16,7% στο σύνολο και 21,3% στο δυναμικό κοινό. Η παρουσιάστρια ανταγωνίζεται τα αμιγώς ενημερωτικά προγράμματα, όπως το «Κοινωνία ώρα MEGA» που σημείωσε 21,8% στο σύνολο και 20,3% στο δυναμικό κοινό.

Το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ κατέγραψε 15,6% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Καλημέρα Ελλάδα» 14% και 8,9%.