MEDIA

STAR: Τα σχέδια του καναλιού μετά τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef

STAR: Τα σχέδια του καναλιού μετά τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef

STAR: Τα στελέχη της Κηφισιάς έχουν αρχίσει ήδη να συζητούν πώς θα πορευτούν την επόμενη χρονιά

Το δεύτερο μισό της χρονιάς κυλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το STAR. Το «MasterChef» παρασύρει το κανάλι σε μία ανοδική και σαρωτική πορεία, με πρωτιές σε πολλές ζώνες.

Ο «Τροχός της τύχης» συνεχίζει να κερδίζει την απογευματινή ζώνη, το «Breakfast@STAR» ανεβαίνει συνεχώς στους πίνακες της Nielsen με μία καλοκουρδισμένη εκπομπή-πιστή στην ψυχαγωγία, ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη -με τη σταθερή αξία πλέον που ακούει στο όνομα «Αλήθειες με τη Ζήνα»- ξεχωρίζει με το ρεπορτάζ και τη συνέπειά της στο κοινό.

Έτσι, τα στελέχη του STAR έχουν μπει νωρίτερα από ποτέ σε φάση συζητήσεων και σκέψεων για την επόμενη χρονιά, επιθυμώντας να διατηρήσουν αυτό που χτίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι τα επικρατέστερα πρότζεκτ για τη βραδινή ζώνη. «Φάρμα» και «GNTM», όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα επανέλθουν στον προγραμματισμό του καναλιού για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Το παιχνίδι επιβίωσης, που στάθηκε με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό το πρώτο μισό της σεζόν και μάς σύστησε σε έναν διαφορετικό ρόλο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, θα κάνει come back. Οι εγκαταστάσεις, άλλωστε, είναι ήδη έτοιμες και οι ιθύνοντες σκέφτονται να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στο εν λόγω φορμάτ.

Αναφορικά με το «GNTM», οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Το ριάλιτι μόδας αγαπήθηκε πολύ, σχολιάστηκε, κέρδισε την τηλεθέαση, έκανε το απαιτούμενο break για ξεκούραση και τώρα αναμένεται να επιστρέψει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί κατά τη μεταγραφή της στο STAR, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου -μία γυναίκα με πορεία και λόγο στον χώρο της μόδας- θα πρέπει να έχει θέση ξανά.

Το STAR -όπως αποδεικνύεται- επιθυμεί να συνεχίσει την παράδοσή του στα ριάλιτι, την ίδια στιγμή που η ανανέωση των συμβολαίων με πρόσωπα θεωρείται δεδομένη. Όπως αναφέρει, άλλωστε, η λαϊκή ρήση «ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει»!