MEDIA

Δολοφονία Χούπη: «Ο ”φίλος” είναι ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό…» – Η μαρτυρία της κόρης του

xoupis
MEGA

Φως στο Τούνελ: Η κόρη του αναφέρθηκε σε «φίλο», σε έναν άνθρωπο που ο πατέρας της του είχε δώσει δάνειο 300 χιλιάδων ευρώ 

«Προς το τέλος της ζωής του λόγω των χρημάτων που είχε εμπιστευτεί στον φίλο του περνούσε οικονομικές δυσκολίες και ζητούσε απαιτητικά τα χρήματα του πίσω και εκείνος δεν του τα δίνε. Ο μοναδικός του φόβος ήταν ότι δεν θα τα έπαιρνε ποτέ πίσω», λέει η κόρη του δολοφονημένου επιχειρηματία Βασίλη Χούπη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Αναφέρθηκε στον «φίλο», σε έναν άνθρωπο που ο πατέρας της του είχε δώσει δάνειο 300 χιλιάδων ευρώ αλλά και κάποια άλλα χρήματα να τα προσέχει.

«Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε να βοηθήσει τις Αρχές στην έρευνα και εκείνος που όπως λέει ήταν και ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό. Τα όσα ισχυρίζεται για το χρόνο και το σημείο συνάντησης, δεν δένουν», λέει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει στην κάμερα του «Τούνελ» ότι από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του πατέρα της, έλλειπε το χρηματοκιβώτιο και το τηλεκοντρόλ της πόρτας του.

«Προφανώς αυτό αφαιρέθηκε από κάποιον άνθρωπο που μπήκε στην οικία του μετά τον θάνατό του. Ο πατέρας μου κουβαλούσε πάντα πάνω του το χειριστήριο του γκαράζ. Κατά τον έλεγχο των πειστηρίων μέσα στο αυτοκίνητό του αυτό δεν βρέθηκε ποτέ», καταλήγει.