MEDIA

Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα»

Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα»

Ο Νίκος Αναδιώτης μεταξύ άλλων είπε: «Δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε για την επέκταση που έχει αυτό στα παιδιά»

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το νομοσχέδιο.

Ο ηθοποιός αρχικά εξήγησε πως δεν επιβάλλει τις απόψεις του, ενώ τόνισε πως έχει στο περιβάλλον του ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό:

«Δεν βλέπω κάποιον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις από μένα ως κάτι διαφορετικό σαν οντότητα ή σαν προσωπικότητα. Έχω συνυπάρξει, συμβιώσει με πάρα πολλούς ανθρώπους και για πάνω από 10 χρόνια, που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς... Θα ήθελα και θα παρακαλούσα ειλικρινά, ένας που έχουμε συνεργαστεί να πει αν τον έχω προσβάλλει σαν πρόσωπο και να του ζητήσω ταπεινά συγγνώμη».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που υπερψηφίστηκε, ο Νίκος Αναδιώτης είπε:

«Χάρηκα πολύ που έγινε ονομαστική ψηφοφορία, για να είναι πιο ξεκάθαρο προς όλους ποιοι το ψήφισαν. Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε όχι τόσο τα δικαιώματα ως προς την κοινωνία των ανθρώπων που θέλουν να συζούν, αλλά για την επέκταση που έχει αυτό στα παιδιά».

Ο ίδιος έπειτα απάντησε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο κάποιο από τα παιδιά του να έχει έναν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό:

«Ένας γονιός οφείλει να δέχεται τα παιδιά του οποιαδήποτε επιλογή και να κάνουν αυτά, δεν θα σταματήσω να τα αγαπάω επειδή θα επιλέξουν να κάνουν μια ληστεία αύριο μεθαύριο».