MEDIA

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Γκάνου μετά την αποχώρηση και... η αναφορά στον Σάκη Ρουβά

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Γκάνου μετά την αποχώρηση και... η αναφορά στον Σάκη Ρουβά

Ο Νίκος Γκάνος αποχώρησε από το Survivor και έκανε την πρώτη του ανάρτηση!

Ο Νίκος Γκάνος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, χάνοντας στη μονομαχία αν και το φαβορί αποχώρησης δεν ήταν εκείνος αλλά ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Η αποχώρησή του προκάλεσε κλάματα και στεναγχώριες όπως εκείνης της Μαρίας Αντωνά και της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τις οποίες είχε ερθει κοντά.

Ο Νίκος Γκάνος έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του ευχαριστώντας το κοινό για την υποστήριξη και τα μηνύματα που του στείλανε: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα μην αφήνετε για αύριο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και τα όμορφα μηνύματα σας, πήρα πολλή αγάπη και δύναμη! Να είστε όλοι καλά!»

Στο βίντεο που ανέβασε, από όταν βρισκόταν στο Survivor μιλάει για την πορεία του στο τραγούδι και μάλιστα αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και το τραγούδι που τον έκανε γνωστό το «Κοίτα τι έκανες».

«Σκεφτόμουν πώς έφτασα εδώ, από πού ξεκίνησα, όταν ήμουν στον διαγωνισμό τραγουδιού, μετά που τραγουδούσα σε μαγαζιά, όταν έβγαλα τα πρώτα μου τραγούδια, το "Last Summer" και το "Κοίτα τι έκανες". Παρόλο που σπούδασα κάτι άλλο, που δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προγραμματισμό και 3D animation, το τραγούδι ήρθε στη ζωή μου πάντα με περίεργο τρόπο. Κάτι που δεν ξέρει πολύς κόσμος είναι ότι το “Κοίτα τι έκανες” δεν προοριζόταν για μένα εξαρχής, ήταν να το πει ο Σάκης Ρουβάς και το απέρριψε. Το “Last Summer” επίσης δεν ήταν για μένα. Κάπως έγιναν όλα σαν να είναι μοιραία»

Στο ίδιο βίντεο ο Νίκος Γκάνος μιλούσε για τον θάνατο της αδερφής του, δακρύζοντας.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα είναι όταν έχασα την αδερφή μου. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος. Καθόμουν στην υπολογιστή... Ήταν ξανθιά και η μαμά μου της έβαψε τα μαλλιά κόκκινα. Πριν φύγει μου λέει "Νίκο, έλα να με δεις". Της είπα "Άσε με ρε Μαρία, τώρα κάθομαι στον υπολογιστή, θα σε δω μετά" και δεν την ξαναείδα... Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ. Με έχει κάνει να μην αφήνω τίποτα για αύριο, η ζωή είναι μια και πρέπει να τη ζούμε σαν να είναι η τελευταία», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.