MEDIA

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι τηλεοπτικές επιστροφές που συζητιούνται

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι τηλεοπτικές επιστροφές που συζητιούνται

Πρόσωπα μπαίνουν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για το μέλλον τους

Ο Μάρτιος κάνει την εμφάνισή του και, όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και τη λήξη της χρονιάς, ολοένα και περισσότερο θα συζητάμε για τηλεοπτικές επιστροφές και συμβόλαια.

Εδώ και λίγα 24ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου. Ο δημιουργός, σύμφωνα με το «Πρωινό», θα βρεθεί στη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» ενσαρκώνοντας έναν δικηγόρο που θα υπερασπιστεί τους διασωθέντες του ναυαγίου. Πρόκειται για ένα ηχηρό come back και αυτή η συνεργασία ίσως αποτελέσει προάγγελο κάποιου μελλοντικού deal.

Στο επίκεντρο βρίσκεται και ο Νίκος Μουτσινάς. Ο ηθοποιός φέτος επέλεξε να απέχει, ωστόσο οι μνηστήρες που τον πολιορκούν είναι πολλοί. MEGA και ALPHA κάνουν στενό «μαρκάρισμα» με τον Νίκο να έχει ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρεται για ένα βραδινό φορμάτ ή για πρότζεκτ που δεν θα είναι καθημερινό. Οι ανακοινώσεις, σίγουρα, καθυστερούν και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Ένα ακόμη πρόσωπο, που έχει απασχολήσει, είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια, που λόγω εγκυμοσύνης και του ερχομού της κόρης της απέρριψε κάποιες προτάσεις, έχει δεχτεί τηλεφωνήματα. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα έχει κάνει φιλικές κουβέντες με τον Νίκο Κοκλώνη ενώ η ίδια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της για τηλεοπτικό come back.

«Δεν θα ήθελα να μείνω εκτός τηλεόρασης για άλλη μια χρονιά. Αν έβλεπα ότι το τίμημα είναι τόσο μεγάλο που θα έπρεπε να χάσω στιγμές από την οικογένειά μου και κυρίως από το παιδί μου, επειδή είναι ακόμα πολύ μικρούλα, τότε θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά…Όπως επειδή δόξα τω θεώ πάνε όλα όμορφα και ομαλά δεν νομίζω που δεν ανησυχώ και νομίζω ότι σιγά σιγά θα μπει και το επαγγελματικό, για να νιώσω και εγώ πιο πλήρης και δημιουργική», τόνισε πρόσφατα.

Η Βίκυ Καγιά, που μετά το τέλος του συμβολαίου της με το STAR και την αποχώρησή της από το «Shopping STAR» έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. «Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου», έχει δηλώσει αν και το τηλέφωνό της δεν σταματά να χτυπά.

MEGA και ΑΝΤ1 έχουν δείξει τις προθέσεις τους, με το μεγάλο κανάλι και τον σταθμό του Αμαρουσίου να έχουν κάνει κάποιες προτάσεις που δεν πέρασαν αδιάφορες στη super Βίκυ.