MEDIA

Survivor: Νέοι παίκτες, νέοι κανόνες και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Νέοι παίκτες, νέοι κανόνες και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Το βράδυ της Κυριακής 3 Μαρτίου οι τηλεθεατές είδαν το πρώτο επεισόδιο της ένατης εβδομάδας του Survivor.

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στους τηλεοπτικούς δέκτες με τους Διάσημους να μετρούν και δεύτερη απώλεια στα αγωνίσματα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στη μονομαχία αποχώρησης και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Αλέξης Παππάς ο προφήτης

Ασημίνα και Μαρία υπονοούν ότι Φάνης και η Χρύσα έχουν κάτι παραπάνω από φιλικό την ώρα που ο Αλέξης Παππάς προξενεύει τον Νίκο με τη Χρύσα.

«Ισχυρίστηκαν τα παιδιά ότι είδαν τον Νίκο να μιλάει με τα παιδιά της Μπλε. Θεωρώ ότι δεν είναι σε θέση ο Νίκος να αποκωδικοποιήσει ακόμα το παιχνίδι και κάνει κινήσεις. Ο λόγος που ξεκίνησε η συζήτηση δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο η Χρύσα. Ξεκάθαρα έχουμε ακούσει απ’ έξω κάποιες απόψεις του Νίκου για τη Χρύσα. Πλέον πιστεύω ότι όσο την βλέπει έρχονται πιο κοντά. Ίσως τελικά ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα και ότι έχει να κάνει με τη Χρύσα και τον Νίκο, θα δούμε ένα νέο χρώμα να βγαίνει στην επιφάνεια, αυτό του μωβ, του έρωτα», είπε ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα.

Νέοι παίκτες

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος στο Survivor 2024 μια έκπληξη περίμενε τις δυο ομάδες. Συγκεκριμένα ένας παίκτης έκανε την είσοδό του στην ομάδα των Διασήμων και ένας άλλος στην ομάδα των Μαχητών.

Στους Μαχητές μπήκε ο Παντελής Γιαννακάκης, ο οποίος είμαι 23 ετών και εργάζεσαι ως Project Manager Εταιρείας Ακινήτων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σητεία της Κρήτης. Στα 18 του μετακόμισε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία και έχει μεταπτυχιακό στο Project Management. Αυτή τη στιγμή απασχολείται ως Project Manager σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει στο επάγγελμα του και η ικανότητα να βρίσκει λύσεις θα τον βοηθήσουν να επιβιώσει στην παραλία ανάμεσα σε έντονες και διαφορετικές προσωπικότητες.

Η δουλειά του έμαθε να έχει «γερό στομάχι». Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι το μοναδικό ατού που διαθέτει. Δεκατέσσερα χρόνια κάνει στίβο (μήκος και εμπόδια) και τα τελευταία 4 χρόνια και Beach Volley. Προσγειώνεται στην Καραϊβική με πολλές υποσχέσεις για τα παρκούρ, καθώς όπως δηλώνει δεν ξέρει να χάνει. Υπόσχεται να ταράξει τα νερά της Καραϊβικής, να γίνει γνωστός και να φύγει με το μεγάλο έπαθλο!

Από την άλλη πλευρά στους Διάσημους εισέβαλε ο 29χρονος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η ζωή του. Είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ σε ομάδες Β’ & Γ᾽ Εθνικής κατηγορίας, αλλά λίγα χρόνια αργότερα το σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πλέον έχει το δικό του στούντιο γυμναστικής.

Επίσης έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και με τις πολεμικές τέχνες. Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (Kung Fu) κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων. Μετά την εμπειρία που απέκτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, θεωρεί πως τίποτα πια δεν μπορεί να τον φοβίσει.

Εκτός από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ για πέντε χρόνια, περπατώντας σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας. Μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει πιστά μέχρι να αναδειχθεί νικητής.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις νέες αλλαγές

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση που «πάγωσε» Διάσημους και Μαχητές. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε δυο σημαντικές αλλαγές που θα ισχύσουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από αυτήν κιόλας την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από το απαραίτητο καλωσόρισμα στους δυο νέους παίκτες του Survivor, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε τα εξής απευθυνόμενος στις δυο ομάδες. «Όπως ξέρετε πολύ καλά, το Survivor είναι γεμάτο ανατροπές και πολλές από αυτές θα συμβούν και στο εγγύς μέλλον και στο πιο μακρινό. Μία όμως από αυτές, καθοριστική, θα συμβεί αυτή τη στιγμή».

«Έπειτα από λαϊκή απαίτηση, εμείς αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό του κόσμου και είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλει πραγματικά. Τι μας ζήτησε; Ένα επεισόδιο παραπάνω! Από 4 λοιπόν επεισόδια θα πάμε στα 5, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα».

«Ήρθε η ώρα για περισσότερο Survivor, πιο ποιοτικό, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες συζητήσεις πολλά παιχνίδια της Καραϊβικής και εξελίξεις. Αυτόματα αυτά τα πέντε επεισόδια την εβδομάδα σημαίνουν ότι περνάμε σε ένα νέο σύστημα επιλογής υποψηφίων προς αποχώρηση. Πλέον περνάμε στις τέσσερις ασυλίες την εβδομάδα από τις οποίες και θα βγαίνουν τέσσερις υποψήφιοι» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός προτού δώσει το σήμα έναρξης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή τη νέα εβδομάδα.

Νίκη για τους «Διάσημους»

Μετά από έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές, αυτοί που κέρδισαν την ασυλία ήταν οι «Διάσημοι» με σκορ 10-8.

Στη συνέχεια, οι «Μαχητές» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Σύμφωνα με την σχεδόν ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών του, στον τάκο του Survivor βγήκε πρώτη η Μαριλίνα Βακονδίου με 11 ψήφους έναντι 2 του Τζέιμς Καφετζή.

«Εννοείται πως το περίμενα! Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και είμαι έτοιμη να μονομαχήσω» τόνισε, μεταξύ άλλων, η νεαρή παίκτρια των Μαχητών στο επεισόδιο της Κυριακής.

Νέος αγώνας ασυλίας

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.