MEDIA

Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το Survivor - «Στο All Star 2, θέλω να είμαι...»

Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το Survivor - «Στο All Star 2, θέλω να είμαι...»

Survivor: Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρία Αντωνά

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Μαρία Αντωνά στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου" στον ΣΚΑΙ.

Η πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της, την Ασημίνα, την Χρύσα και τον Φάνη, αλλά και τον σύντροφό της.

"Είμαι πολύ χαρούμενη, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει τελειώσει για μένα σαν εμπειρία, δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου στη δοκιμασία. Μου έκανε εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα, δεν ισχύει αυτό. Παράξενο που το ίδιο λένε και στη μπλε ομάδα. Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για όσα σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν. Εγώ ανέφερε ότι είδα μια μεγάλη υποστήριξη του Φάνη για τη Χρύσα, δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο" είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

"Μου είχε λείψει, νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί" προσέθεσε αναφορικά με τον Άρη Σοιλέδη.

Η υποδοχή του Άρη Σοϊλέδη

H Μαρία Αντωνά, αποχώρησε από το Survivor και χθες επέστρεψε στην Ελλάδα, έτοιμη να συναντήσει και πάλι τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη ο οποίος την περίμενε στο αεροδρόμιο.

«Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ περήφανο εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω ψυχάρα μου», έγραψε στα social media ο ποδοσφαιριστής μετά την αποχώρηση της συντρόφου του από το παιχνίδι.

Η Μαρία Αντωνά επέστρεψε χαμογελαστή. Ο σύντροφός της το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε ένα instastory με την αγαπημένη του στο οποίο έγραψε «Ήρθεεε».