MEDIA

Καλομοίρα για Μαρίνα Σάττι: «Κορίτσι μου είμαστε όλοι δίπλα σου, στην πεντάδα θα πάει εύκολα»

Καλομοίρα για Μαρίνα Σάττι: «Κορίτσι μου είμαστε όλοι δίπλα σου, στην πεντάδα θα πάει εύκολα»

«Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι από την πρώτη σκηνή και πιστεύω ότι θα το πάει στο Θεό», είπε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα 

Η Καλομοίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΚου», για την συμμετοχή της Eurovision αλλά και για την Μαρίνα Σάτι και το «Ζάρι».

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην θλίψη και την αδικία που ένιωσε όταν εκείνη συμμετείχε στον διαγωνισμό από τον χώρο που δεν την αγκάλιασε όπως θα έπρεπε.

«Πιο πολύ ήταν νιώθω με τον εαυτό μου το θέμα, γιατί τελειώνεις κάτι και λες θα σε δουν επιτέλους οι άνθρωποι του χώρου που το έχεις ανάγκη όταν είσαι μικρός και θα σου πουν ότι αξίζεις, ότι είσαι φοβερή, το έχεις ανάγκη και όταν τελείωσα Eurovision σαν να το ένιωθα ότι από τον χώρο θα μου πουν ‘Μπράβο Αξίζεις’, αλλά μετά που βγήκα κατάλαβα πως δεν είναι έτσι.

Μετά από χρόνια που έχουν τώρα περάσει κατάλαβα πως δεν το χρειαζόμουν, δεν το χρειάζομαι και σήμερα γιατί εγώ μέσα μου ξέρω τι αξίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Καλομοίρα στη συνέχεια ευχαρίστησε του Έλληνες για την αγάπη που δέχθηκε από τον από κόσμο: «Η καρδιά μου χτυπά μαζί με τους Έλληνες. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την αγάπη. Το νιώθω και όσο μπορώ προσπαθώ να δίνω και εγώ πίσω αυτή την αγάπη».

Παράλληλα, σχολίασε το «Ζάρι» στέλνοντας το δικό της μήνυμα στην Μαρίνα Σάττι:

«Κορίτσι μου είμαστε όλοι δίπλα σου. Μην ακούς κανέναν, συγκεντρώσου μόνο στο τι θα κάνεις στην σκήνη. Είναι 3 λεπτά για εσένα», είπε αρχικά ενώ μετά κατέληξε «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι από την πρώτη σκηνή και πιστεύω ότι θα το πάει στο Θεό. Θα σκίσει. 1η, 2η, 3η θέση θα πάρει σίγουρα, 5αδα το βλέπω εύκολο».