MEDIA

Φαίη Σκορδά: Τηλεοπτικό διαζύγιο και επιστροφή στα... παλιά για την παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά: Τηλεοπτικό διαζύγιο και επιστροφή στα... παλιά για την παρουσιάστρια
Instagram

Η Φαίη Σκορδά φέρεται να ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και να μετακομίζει σε γνωστά τηλεοπτικά λημέρια 

Πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να έχει ήδη δώσει τα χέρια με το MEGA, για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του σταθμού, με το κανάλι να βρίσκεται σε περίοδο ανασχηματισμού τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και εκπομπών.

Στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη του σταθμού αναμένονται οι μεγαλύτερες ανατροπές σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, με νέες εισόδους και εσωτερικές μετακινήσεις.

Μία από τις νέες εισόδους φέρεται να είναι και η γνωστή παρουσιάστρια, που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο οι τελικές συναντήσεις μετατίθενται για λίγο αργότερα, καθώς πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο κύκλος των εσωτερικών επαφών, με τα πρόσωπα του σταθμού, που ξεκινά αυτές τις ημέρες.

Το κανάλι της Συγγρού βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει ενεργό συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν 2024-2025, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το επικρατέστερο σενάριο θέλει την εκπομπή Πάμε Δανάη να παραμένει στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά να μετακομίζει από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, δίνοντας τη θέση του σε μία νέα πρωινή εκπομπή με την Φαίη Σκορδά στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Φαίης ή της Δανάης, καθώς εκκρεμεί το θέμα της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία το MEGA φέρεται να έχει προτείνει ραγδαία μείωση αποδοχών, με την πλευρά της παρουσιάστριας να μην έχει απαντήσει ακόμα, επομένως είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αποχώρησής της από το κανάλι στο τέλος της σεζόν.

Εάν η Ελένη Μενεγάκη αποχωρήσει, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός τόσο για τη Φαίη Σκορδά για να εγκατασταθεί στην πρωινή ζώνη του σταθμού, όσο και για την μετακίνηση της Δανάης Μπάρκα και της παρέας της στην μεσημεριανή ζώνη.

Όπως και να έχει η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξκινήσει και ο στόχος της Συγγρού είναι μέχρι το Πάσχα να έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο off-peak πρόγραμμα.