MEDIA

Στον αστερισμό των τηλεπαιχνιδιών – Ποια συνεχίζουν, ποια έρχονται

Στον αστερισμό των τηλεπαιχνιδιών – Ποια συνεχίζουν, ποια έρχονται

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν φαίνεται ότι τα τηλεπαιχνίδια θα έχουν την τιμητική τους

Κάποιες αποφάσεις είναι ειλημμένες για την επόμενη χρονιά. Τα στελέχη καταλήγουν στα πρότζεκτ που θα συνεχιστούν, πολλά εξ αυτών είναι τηλεπαιχνίδια.

Στο MEGA θεωρείται δεδομένο ότι η Μαρία Μπεκατώρου με το «Chase» θα κρατά συντροφιά στα απογεύματά μας. Με σταθερή πορεία και την παρουσιάστρια στα καλύτερά της, το φορμάτ θα συνεχιστεί χαρίζοντας εξαιρετικές μονομαχίες στο κοινό. Παράλληλα, θα υπάρξει και ένα νέο φορμάτ στη ζώνη του Σαββατοκύριακου προκειμένου το «Chase» να μην βγαίνει στον αέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1 και τα τρία τηλεπαιχνίδια θα συνεχιστούν. Το «Rouk Zouk» θα προβληθεί για 8η χρονιά, για να βρεθεί κλασικά στην 1η θέση της ψυχαγωγίας και στις καρδιές των τηλεθεατών. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα προσκαλεί το κοινό να ζήσουν όλοι μαζί μία απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» θα βρεθεί επίσης στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, όπως και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου θα δίνει το σύνθημα, οι ερωτήσεις θα πέφτουν σαν βροχή και η αγωνία θα χτυπάει κόκκινο για μία ακόμη σεζόν.

Μπορεί στα προαναφερθέντα κανάλια οι αποφάσεις να έχουν ληφθεί, όμως στον ALPHA αναζητείται πρόσωπο για το «Deal». Το πρότζεκτ, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου, μπήκε στον πάγο, όμως την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει για να κερδίσει το χαμένο κοινό της απογευματινής ζώνης.

Όσον αφορά στο STAR; Το κανάλι της Κηφισιάς διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές του και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας είναι τα τηλεπαιχνίδια. Ο «Τροχός της τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, θα συνεχίσει την πορεία του. Στο STAR, όμως, θα δούμε και ένα νέο τηλεπαιχνίδι, που έρχεται από το εξωτερικό, με τίτλο «The 1% Club».

Στον ΣΚΑΪ, μέχρι αυτή τη στιγμή προβάδισμα για δεύτερο κύκλο έχει μόνο ο «Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Παράλληλα, εγκρίσεις αναμένεται να πάρουν τα τηλεπαιχνίδια «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο και το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά στην ΕΡΤ1. Οι τελικές αποφάσεις ακόμη δεν έχουν ληφθεί, όμως τα στελέχη βλέπουν με θετικό μάτι τη συνέχεια των δύο φορμάτ.