MEDIA

Η Μάγισσα: Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο – Τι συμβαίνει με το prequel

Η Μάγισσα: Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο – Τι συμβαίνει με το prequel

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία

Αποτέλεσε τη μεγαλύτερη παραγωγή μυθοπλασίας της φετινής χρονιάς, με το κόστος της να ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ. Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 κέρδισε κοινό και κριτικούς, ωστόσο ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία ολοκληρώνοντας τα 72 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή.

Η σειρά θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές στις 8 Απριλίου, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του σταθμού του Αμαρουσίου, με τις εξελίξεις μέχρι τότε να είναι καταιγιστικές.

Το σχέδιο του Τζανή στέφεται από επιτυχία. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα, οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι και ο Τζανής ο νέος καπετάνιος της σειριάς του. Ο Μιχαήλ και ο Μάρκος πέφτουν σε ενέδρα και δίνουν μάχη για τη δική τους ζωή. Η Δαμιανή διαπράττει ένα καινούργιο έγκλημα, ενώ η Θεοφανώ κρύβεται με το μωρό της μέσα στον πύργο για να γλιτώσει από τη μανία της Κυπριανής. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μια επικίνδυνη τροπή και η προφητεία της Τσιγγάνας κινδυνεύει να βγει αληθινή…

Η Δαμιανή καταφέρνει να κρύψει το καινούργιο της έγκλημα απ’ όλους, όχι όμως και από τη Ρηνιώ, που θα υποψιαστεί την ενοχή της. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ συγκλονίζονται από τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους, αλλά είναι ανήμποροι πλέον να αντιδράσουν. Ο Αντρέι ζητάει τη συνδρομή του Δραγουμάνου για να αντιμετωπίσει τους Γερακάρηδες, ενώ ο Μισέλ με τη Σκεύω και τα παιδιά της ετοιμάζονται να το σκάσουν. Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες εντοπίζουν τη Θεοφανώ και το μωρό, που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν από τη μέση, η Θεοφανώ όμως χαράσσει τον δικό της δρόμο και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους!

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίγεται, ενώ ο Κανέλλος έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα τον σοκάρει. Η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο. Θα προλάβει να ενημερώσει τους κατάλληλους ανθρώπους για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής αλλά και για την καταδίκη θανάτου της Θεοφανώς; Ο Αντρέι με τον Μάρκο καλούνται ν’ αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον. Την ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

Όσον αφορά στη συνέχεια; Η εταιρεία παραγωγής και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται σε συζητήσεις για το πολυσυζητημένο prequel που θα μάς μεταφέρει 100 χρόνια πριν την πλοκή που βλέπουμε τώρα. Η τελική απόφαση ακόμη δεν έχει ληφθεί, καθώς πρέπει να διευθετηθεί το οικονομικό σκέλος και το πόσο θα κοστίζει κάθε επεισόδιο. Οι δύο πλευρές όμως επιθυμούν τη δημιουργία των νέων επεισοδίων και, όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνο το τελικό deal.