MEDIA

Τηλεθέαση: Τι είδε το κοινό το βράδυ της Κυριακής – Survivor ή σειρές;

Τηλεθέαση: Τι είδε το κοινό το βράδυ της Κυριακής – Survivor ή σειρές;

Οι τηλεθεατές επέλεξαν το αγαπημένο τους πρόγραμμα το βράδυ της Κυριακής

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, άλλοι πήραν τους δρόμους για αποδράσεις, άλλοι όμως παρέμειναν σπίτι με συντροφιά τη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Κυριακής, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA είχε την τιμητική της. Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου έκανε 21,7% στο σύνολο και 12,8% στους τηλεθεατές 18-54 κερδίζοντας την πρώτη θέση στο σύνολο.

Απόψε, μάλιστα, το σίριαλ έρχεται με ένα δυνατό επεισόδιο. Η Αριάδνη είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να προσεγγίσει τη Βασιλική. Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκρατούμενες έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Μάνος εξομολογείται στη Μαρίνα κάποια πράγματα από το παρελθόν και η Μαρίνα ταράζεται. Ο Κωνσταντίνος ζητάει αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή προκειμένου να του δώσει τα χρήματα. Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και συγκρούεται μαζί του. Στη συνέχεια, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν. Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ-α-τετ που της κινεί την περιέργεια.

Το «Ναυάγιο», που πήρε το lead in την Κυριακή από την «Ελιά», έκανε 22,3% στο σύνολο και 14% στο δυναμικό κοινό. Το MEGA κατάφερε να κρατήσει σταθερό το κοινό του, με τη μυθοπλασία να πρωταγωνιστεί.

Στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το «Survivor» σημείωσε 15,6% στο σύνολο και 12,2% στο δυναμικό κοινό. Το «5Χ5 special», στον ΑΝΤ1, κατέγραψε 10,8% στο σύνολο και 11% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ η κωμωδία του STAR «Στα σύνορα» 6,5% και 8,5% αντίστοιχα.

Υψηλά ποσοστά, όμως, κατέγραψε και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» του ΑΝΤ1 σημειώνοντας 21% στο σύνολο και 16,5% στο δυναμικό κοινό.