MEDIA

Κούλουμα στην TV – Οι αλλαγές στα κανάλια και οι εκπομπές που μένουν εκτός

Κούλουμα στην TV – Οι αλλαγές στα κανάλια και οι εκπομπές που μένουν εκτός

Πώς θα κρατήσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί συντροφιά στο κοινό;

Η ώρα για το πέταγμα των χαρταετών και τις παραδοσιακές λαγάνες έφτασε, όμως τα στελέχη των καναλιών έχουν διαμορφώσει ειδικά τα προγράμματά τους για να κρατήσουν παρέα στο κοινό. Έτσι, σήμερα Καθαρά Δευτέρα, θα δούμε αρκετές αλλαγές αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Στον ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» θα είναι πιστή στο πρωινό της ραντεβού όπως και η Κατερίνα Καινούργιου. Η ξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», μάλιστα, έχει ετοιμάσει ένα γιορτινό και μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο με καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Κονταρός. Το μεσημέρι, εκτός προγράμματος, θα μείνει το «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά το βράδυ οι αγαπημένες σειρές «Ο παράδεισος των Κυριών» και «Σασμός» θα κρατήσουν παρέα στο κοινό.

Χωρίς το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα θα ξεκινήσει η εβδομάδα στον ΑΝΤ1, με την επανάληψη του «5Χ5» και την ελληνική ταινία «Η Σωφερίνα» να παίρνουν τη θέση του. Το πρόγραμμα της υπόλοιπης ημέρας θα κυλήσει κανονικά χωρίς διαφοροποιήσεις.

Το πρωινό της Καθαράς Δευτέρας, στο STAR, θα είναι αφιερωμένο στις παιδικές σειρές καθώς το κανάλι έχει παράδοση στα εν λόγω προγράμματα όταν οι ημέρες το απαιτούν. Οι εκπομπές «Breakfast@STAR» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα μείνουν εκτός, ενώ στην απογευματινή ζώνη «Cash or trash» και «Ο τροχός της τύχης» θα προβληθούν σε επανάληψη. Στις 21.00, το «MasterChef» παίρνει θέση με σκοπό να καθηλώσει με τις μαγειρικές του δοκιμασίες.

Η ενημέρωση καλά κρατά στον ΣΚΑΪ και τα Κούλουμα, αφού τόσο το «Σήμερα» όσο και οι «Αταίριαστοι» θα βγουν κανονικά στον αέρα. Pause πατά, για μία ημέρα, η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» που δεν θα ψυχαγωγήσουν σήμερα τους τηλεθεατές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα του OPEN. H Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη μαζί με τις ομάδες τους προσκαλούν το κοινό στο OPEN, σε ένα ολοήμερο γλέντι, παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες και ζωντανές συνδέσεις από τα σημεία, όπου χτυπάει ο αποκριάτικος παλμός σε όλη την Ελλάδα! Το τηλεοπτικό πάρτι ξεκινά από το πρωί στις 09.50 με χαρούμενη διάθεση και κέφι και θα διαρκέσει έως τις 16.30.

Πολλή μουσική και χορός με την ποντιακή αλλά και την κρητική λύρα να δίνουν τον ρυθμό και η διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη, παρέα με τους Χρίστο Αντωνιάδη, Γιώργο Βογιατζάκη, Στέλλα Κονιτοπούλου, Στάθη Ξένο, Φαίη Ρουμπίνη και τον Σύλλογο Ποντίων Αγ. Βαρβάρας, «Ο Φάρος». Live συνδέσεις μάς μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα για να απολαύσουμε τα τοπικά έθιμα και τις παραδόσεις και θα παρακολουθήσουμε με Live U ένα από τα ωραιότερα έθιμα των αποκριών που είναι η τελετή του Βλάχικου γάμου που γίνεται στη Θήβα.

Η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη γίνονται μία παρέα μαζί με τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Νίκο Γεωργιάδη, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Δημήτρη Μηλιόγλου, Δημήτρη Σαράντο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Αντώνη Παπαηλία και Άννα Ζηρδέλη.

Όσον αφορά στο MEGA το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Κοινωνία ώρα MEGA» δεν θα προβληθεί, ενώ η ψυχαγωγία θα παραμείνει… στο πόστο της. Το μεσημέρι οι εκπομπές «Ελένη» και «Live News» θα κάνουν ένα μικρό break ενώ η βραδινή ζώνη θα έχεις τις σταθερές αξίες-σειρές «Γη της Ελιάς» και «Ναυάγιο».