MEDIA

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ήμουν ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός στο Λος Άντζελες»

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ήμουν ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός στο Λος Άντζελες»
GLOMEX

«Στην Αμερική μέχρι να πάρω την πρώτη δουλειά πήγα σε 100 κάστινγκ», αποκάλυψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη ζωή στην Αμερική και την επιλογή του να κυνηγήσει την ηθοποιία στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

«Δεν έχω γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Ο γιος μου είναι σχεδόν 4 ετών και ζει με τη μητέρα του στην Αμερική. Ήρθα για να κάνω μία παράσταση και ένα σήριαλ, θα έρθουν το καλοκαίρι για διακοπές και θα γυρίσουμε πίσω μαζί», είπε αρχικά.

«Δεν έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου, πάντα συζητάω οποιαδήποτε πρόταση μου γίνεται. Λείπω 15 χρόνια, η τελευταία φορά που έκανα θέατρο ήταν με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Αυτά τα 15 χρόνια συνέβησαν πολλά, είχα μία εξαιρετική εσωτερική αναζήτηση, απέκτησα παιδί, ολοκληρώθηκα ως άνθρωπος», εξομολογήθηκε.

«Ήμουν ο πρώτος Έλληνας στο Λος Άντζελες. Μετά ήρθαν ο Γιώργος Καραμίχος, ο Μάνος Γαβράς, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και άλλοι. Είναι μία πόλη που νιώθεις ότι είσαι σε μόνιμες διακοπές, τραβάει κόσμο», πρόσθεσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.