MEDIA

Φως στο Τούνελ: «Βρήκαμε κάμερες ασφαλείας που…» – Το θρίλερ πολύτεκνης μητέρας που εξαφανίστηκε

fos
MEGA

Φως στο Τούνελ Η νύφη της αγνοούμενης, έκανε την δική της έρευνα, ώστε να μάθει ποιοι την εξαφάνισαν.

«Με πάρα πολύ κόπο βρήκαμε υλικό από την κάμερα ασφαλείας που δείχνει για τελευταία φορά ζωντανή την πεθερά μου και ήταν κάτι που το ήθελα, γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που έχουμε», αναφέρει στο Φως στο Τούνελ η νύφη της Σανίκο Τσαούσι.

Στο υλικό αυτό που κατάφερε να βρει, είδε την κίνηση των αυτοκινήτων. Ποιοι πέρασαν από το σημείο την στιγμή που και η πεθερά της βρισκόταν εκεί.

«Ξέρουμε σίγουρα ότι το ένα από τα αυτοκίνητα ανήκει σε έναν εργάτη, ο οποίος καλώς ή κακώς έφυγε από την Ελλάδα τα Χριστούγεννα και αυτό πάρα πολύ μας παραξένεψε, γιατί ήταν στο χώρο του νεκροταφείου εκείνη την ημέρα. Μόνος του είπε ότι είδε την πεθερά μου, ότι της είπε ‘’καλημέρα’’, ότι βγήκε μόνος του να ψάξει να τη βρει και ξαφνικά ούτε μιλούσε, ούτε ήθελε να μας δώσει κάτι παραπάνω. Ένας άλλος κύριος που μένει εκεί κοντά που βρέθηκαν τα αίματα, ούτε αυτός την είδε και το επόμενο αυτοκίνητο που είδαμε να πηγαίνει μια-δυο φορές πάνω, ήταν του ιερέα».

Με δάκρια στα μάτια η νύφη της λέει πως το μόνο που θέλει είναι να την βρουν.

«Όταν έχεις έναν άνθρωπο στο σπίτι σου και τρώει και πίνει και χορεύει το προηγούμενο βράδυ και την άλλη μέρα σου λένε ‘’δεν τη βρίσκουμε’’. Μα πώς δεν την βρίσκουν; Εμείς δεν κατηγορούμε κανέναν. Εμείς θέλουμε να βρούμε τον άνθρωπό μας».

Για τις δυσκολίες που περνά η οικογένεια όλο αυτό το διάστημα μίλησε στο «Τούνελ» και ο γιος της Σανίκο.

«Περιμένουμε όλοι να βρεθεί η αλήθεια, να βρεθεί η μάνα μου, να την πάω εκεί που ανήκει. Ακόμα ψάχνω, εγώ ο ίδιος προσωπικά. Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, να πάω στη δουλειά. Κλαίω σαν μικρό παιδί» .

Ο γιος της αγνοούμενης κρατά τα λουλούδια που πήγε η οικογένεια στο σημείο που βρέθηκε το αίμα, στην περιοχή από όπου φαίνεται να εξαφανίστηκε.

«Μετά από τρεις μέρες που πήγα πάνω στο χωριό, βρήκα σπασμένο το βάζο και τα λουλούδια πεταμένα μέσα στον κάδο. Ξαναπήγα μετά από δυο μήνες και ξαναέβαλα και τα πέταξαν πάλι. Κάποιον ενοχλούν εκεί, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Θέλουν να κρύψουν κάτι; Ξέρουν κάτι και δεν θέλουν να μιλήσουν;».

Τι αποκαλύπτει ο ιερέας

Το «Τούνελ» βρέθηκε στο χωριό του μυστηρίου, στην προσπάθεια του να φωτίσει την εξαφάνιση της άτυχης Σανίκο Τσαούσι. Εκεί συνομίλησε με τον ιερέα του χωριού που εκείνο το πρωινό είχε διασχίσει τον ίδιο δρόμο με εκείνη κοντά στο νεκροταφείο λίγο πριν ανοίξει η γη και την καταπιεί.

«Δεν την ήξερα την κυρία αλλά γνώριζα τα παιδιά της. Δεν την είδα στο δρόμο μου. Ανέβηκα περίπου στις οχτώ προς το νεκροταφείο με το αυτοκίνητό μου γιατί είχα δυο εργάτες εκεί και ήθελα να τους δείξω τι δουλειές να κάνουν. Είχαν να καθαρίσουν κάτι χόρτα. Ήταν ο Φρανκ, ένας Τσέχος, και άλλη μια γυναίκα και εκείνη από Τσεχία. Ήταν χρόνια εδώ αλλά έφυγε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν έχει επιστρέψει. Έκατσα περίπου μισή ώρα και έφυγα. Ξαναπήγα κατά τις 11 περίπου να δω αν είχαν τελειώσει και δεν τους βρήκα εκεί», λέει χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι του φαίνεται περίεργο πώς γίνεται να εξαφανίστηκε μια γυναίκα οχτώ το πρωί και παρά τις έρευνες της Αστυνομίας να μην βρεθεί.

«Είναι πολύ άδικο αυτό που έχει συμβεί. Στο σημείο που ήμουν στο ναό, ούτε είδα αυτοκίνητο ούτε άκουσα κάτι» καταλήγει.