MEDIA

Γη της Ελιάς, Ναυάγιο, Μάγισσα και όλα τα spoilers στις σειρές της τηλεόρασης

Γη της Ελιάς, Ναυάγιο, Μάγισσα και όλα τα spoilers στις σειρές της τηλεόρασης

Πρωταπριλιά με καταιγιστικές εξελίξεις στα αγαπημένα σίριαλ

Ο Απρίλιος κάνει την εμφάνισή του και υπόσχεται μία τηλεοπτική βραδιά γεμάτη σασπένς. Οι σειρές έρχονται με νέα επεισόδια και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο…

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η αγωνία της Πολυξένης να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα της τη φέρνει σε σύγκρουση με την Αμαλία, που προσπαθεί να προστατεύσει την άδικα συκοφαντημένη, όπως πιστεύει, θεία της. Η Πολυξένη ετοιμάζει τη βαλίτσα της να φύγει. Θα καταφέρει η Αμαλία να τη σταματήσει; Ο Χριστόφορος συγκλονισμένος από την αποκάλυψη του κηπουρού του ότι ο θάνατος της γυναίκα του, της Αντιγόνης, πριν 11 χρόνια δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά φόνος που διέπραξε η ίδια της η αδελφή, γίνεται έξαλλος με τη Βικτώρια. Η Βικτώρια αρνείται τα πάντα, αλλά ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να πάει με μαρτύρα τον Γιώργη στην αστυνομία. Ο χειρότερος εφιάλτης της Βικτώριας μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα.

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο Χρήστος λέει στον Αντώνη, πως η μαρτυρία της Νάντιας δεν τον έπεισε και ο φάκελος του Στεφανή δεν κλείνει. Οι ετοιμασίες για το οινοποιείο προχωρούν. Η Σάντρα μαθαίνει λεπτομέρειες για τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς και δείχνει αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Παύλο τι έχει συμβεί στον Αντρέα καθώς και το κόλπο που έστησε εκείνος σε βάρος του. Η Στέλλα ανησυχεί για τις απειλές που δέχεται ο Χρήστος.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η στιγμή της απολογίας της Χάιδως πλησιάζει και η αγωνία της είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αφήσει την υπεράσπιση της Αρετής. Η Βασιλική και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον Στάθη και την Ιουλία. Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία. Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής. Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως όπου η κατηγορούμενη αφηγείται με συγκινητικό τρόπο όσα έγιναν την ημέρα που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες. Η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους. Ο Ισίδωρος καλεί την Αφροδίτη και τη ρωτάει για την κατάσταση του Μάνου. Η απάντησή της θα τον θορυβήσει.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίγεται, ενώ ο Κανέλλος έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα τον σοκάρει. Η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο. Θα προλάβει να ενημερώσει τους κατάλληλους ανθρώπους για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής, αλλά και για την καταδίκη θανάτου της Θεοφανώς; Ο Αντρέι με τον Μάρκο καλούνται να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον. Την ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Ο δικηγόρος του Δαμασκηνού ανακρίνεται για την ανθρωποκτονία στον χώρο των παράνομων μαθητικών αγώνων και αρχίζει να τον εκβιάζει από φόβο για την τελική εμπλοκή του στην παράνομη δράση του επιχειρηματία. Η έρευνα της Αστυνομίας αρχίζει και κυκλώνει ολοένα και περισσότερο τον Φλωρή, αλλά κανείς δεν έχει ακόμα τις απαραίτητες αποδείξεις εναντίον του. Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίκαρο την αλήθεια για όσα παραδέχτηκε ο Δαμασκηνός, σχετικά με την παγίδα που έστησε στον βουλευτή της με το πορνογραφικό υλικό και φοβάται μήπως στοχοποιήσει και την ίδια. Στην προσπάθειά της να βρει συμμάχους, απευθύνεται στον Νικόλα. Ο Δαμασκηνός δεν μπορεί να κρύψει τη συμπάθειά του για τη Νάσια. Ποιον θα συναντήσει ο Ίσσαρης στην έρευνά του στον τόπο του εγκλήματος και ποιοι προσφέρονται να βοηθήσουν την Αστυνομία; Ο Φλωρής επιμένει στην Αμάντα ότι όσα έκανε, ήταν για να προστατέψει τον Γιώργο. Ο Λάκης αρνείται να καταθέσει ως πραγματογνώμονας εναντίον της πρότασης του Δαμασκηνού. Ο Ίκαρος μιλάει στον Νικόλα για τον Αχιλλέα που θέλει να απαλλαγεί από τον Δαμασκηνό, αλλά θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας. Η σύλληψη ενός ανθρώπου - κλειδί θα οδηγήσει σε ακόμα ένα στοιχείο για τη δολοφονία, αλλά οι δολοφόνοι είναι ορκισμένοι μετά την επίθεση στο αμάξι του Δημήτρη να μην τα παρατήσουν. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής έρχεται στον Σταύρο μέσω τρίτου, με τα σύννεφα να έχουν ήδη αρχίσει να σκεπάζουν τη σχέση των δύο εισαγγελέων. Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν, μέσα σε όλο τον πανικό, να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για τη σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν. Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή, στήνουν τον Δημήτρη με την πλάτη στον τοίχο!

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η Μαίρη και ο Καραχάλιος συνεργάζονται προκειμένου να βγάλουν άκρη με την κατηγορία φόνου που έχουν επιρρίψει οι αρχές στον Δημητρό. Με αφορμή τη διερεύνηση του περιβάλλοντος και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Δημητρό, η Μαίρη επιδιώκει μια συνάντηση με τη Νικολίνα, χωρίς η τελευταία να είναι ακόμα έτοιμη να την αντιμετωπίσει. Από την άλλη μεριά, η χήρα επισκέπτεται το ιατρείο του Χάρη και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Οι εντάσεις στο ερωτικό τρίγωνο Μαρίας, Καραχάλιου και Νάταλι κλιμακώνονται, ενώ ο τραυματισμένος Γράντος δένεται περισσότερο με τη Νικολίνα. Η τελική αναμέτρηση της Νικολίνας και της Μαίρης είναι μοιραία.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η Λαμπρινή αποκαλύπτει στον παπα-Γρηγόρη ότι ήρθε και την βρήκε ο Πέτρος πριν από την εγχείρησή της. Η Λίνα δέχεται μία ανθοδέσμη από έναν μυστηριώδη αποστολέα. Ο Μάκης παραξενεύεται και θέλει να μάθει ποιος της στέλνει λουλούδια. Ο Πέτρος έντρομος συνειδητοποιεί ότι ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη μαζί με την Ειρήνη. Η Ελένη προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον Μιχάλη να μην υποκύψει στους εκβιασμούς του Παντελίδη. Ο Σάββας μαθαίνει τα όσα έκανε ο Παντελίδης στον Μιχάλη και την Ελένη και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Βασίλης θυμάται κάτι από το παρελθόν του με τη Στέλλα που τον κάνει να αναθεωρήσει ριζικά τη στάση του, ενώ ο Ιπποκράτης βρίσκει το γράμμα του αδελφού της Δήμητρας από τη Μόσχα και απαιτεί εξηγήσεις. Το μεγάλο μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται και συνταράσσει τα θεμέλια του σπιτιού του Ιπποκράτη.