MEDIA

ΑΝΤ1: To τέλος της «Μάγισσας», η αντικατάσταση και η ηχηρή πρόταση για την επόμενη χρονιά

ΑΝΤ1: To τέλος της «Μάγισσας», η αντικατάσταση και η ηχηρή πρόταση για την επόμενη χρονιά

Το κανάλι του Αμαρουσίου τραβά το ενδιαφέρον με τις σειρές του…- Τι έρχεται στον ΑΝΤ1 μετά την «Μάγισσα»

Η τηλεοπτική σεζόν κυλά με θετικό πρόσημο για τον ΑΝΤ1, καθώς καταφέρνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού σε αρκετές ζώνες προγράμματος. Στην prime time, μία από τις παραγωγές που ξεχώρισαν είναι η «Μάγισσα».

Η σειρά εποχής, που θεωρήθηκε η πιο ακριβή δουλειά της φετινής σεζόν, θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές στις 15 Απριλίου. Στα τελευταία επεισόδια, οι εξελίξεις βάζουν φωτιά με το φινάλε να γράφεται με αίμα. Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ από τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ.

Ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή και οι ζωές και των δύο κρέμονται, πλέον, από μια κλωστή. Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν μετά από μια αποκάλυψη, που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για τον φόνο του μωρού αποκαλύπτεται, αλλά κανείς δεν αντέχει να αντικρύσει την αλήθεια.

Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους. Η Θεοφανώ είναι, πλέον, έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση. Η ώρα της μεγάλης μάχης για Λασκαραίους και Γερακάρηδες φθάνει Η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και τις ενοχές της. Θα επιλέξει τον δρόμο της μετάνοιας ή της καταστροφής; Η Θεοφανώ με τον Αντρέι πιάνονται στα δίχτυα της Κυπριανής, που είναι αποφασισμένη να φτάσει στον στόχο της, με κάθε κόστος.

Μετά το τέλος της «Μάγισσας», η σειρά εποχής «Ψυχοκόρες» θα πάρουν τη θέση της καθώς θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Πέμπτη με στόχο να διατηρήσουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, παράλληλα, είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με τους σεναριογράφους Τσαμπάνη-Καλκόβαλη και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο για το περιβόητο prequel της «Μάγισσας» που αναμένεται να βάλει φωτιά στη βραδινή ζώνη της επόμενης σεζόν. Στα συρτάρια τους, βέβαια, τα στελέχη κρατούν μία ακόμη ιδέα. Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του ισπανικού «Gran Hotel».

Σύμφωνα με την υπόθεση, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην αρχή του 20ου αιώνα σε μια πόλη της Ισπανίας και αφορούν σε ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του. Με σκοπό να επισκεφτεί την αδερφή του, ο Χούλιο φτάνει στο hotel που αυτή εργάζεται. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδερφή του Χριστίνα, έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια ενός ανέλπιστου συμμάχου μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα:

First Dates: Πότε κάνει πρεμιέρα στο STAR

Σασμός Spoiler: Η αλήθεια για τον Αντρέα πέφτει σαν βόμβα σε Αστέρη και Μαθιό

Το Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη