MEDIA

First Dates: Πότε κάνει πρεμιέρα στο STAR

First Dates: Πότε κάνει πρεμιέρα στο STAR

Το πρότζεκτ σχέσεων επανέρχεται στον προγραμματισμό του καναλιού της Κηφισιάς - Το «First Dates» επιστρέφει στο πρόγραμμα του STAR

Συστήθηκε την περσινή σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του STAR, κέρδισε ένα μερίδιο κοινού και χάρισε απολαυστικές στιγμές στους τηλεθεατές. Σε λίγες ημέρες, στις 11 Απριλίου συγκεκριμένα, το «First Dates» επιστρέφει στο κανάλι της Κηφισιάς με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, έρχεται ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη! Το φορμάτ θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, στις 23.15, παίρνοντας τη σκυτάλη από το άκρως επιτυχημένο «MasterChef».

Στο «First Dates» δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους... Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του εν λόγω σόου.