MEDIA

Survivor Spoiler (8/4): Αυτή είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση - Μια από τις καλύτερες παίκτριες

Survivor Spoiler (8/4): Αυτή είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση - Μια από τις καλύτερες παίκτριες

Survivor: Να ψηφίσουν θα κληθούν και απόψε οι Κόκκινοι 

Με το δεξί μπήκε η εβδομάδα για την ομάδα των Μαχητών, αφού κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας της πρώτης εβδομάδας και οδήγησαν στο Συμβούλιο τους Κόκκινους.

Η Άιρα για μια ακόμα φορά ψηφίστηκε από την ομάδα της με 7 ψήφους και είναι η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας. «Νιώθω ήδη κουρασμένη γιατί μόλις έδωσα άλλη μια μονομαχία. Θα είναι η τρίτη εβδομάδα σερί. Δεν ξέρω. Νιώθω λίγο περίεργα, όχι τόσο χαρούμενη. Αλλά εντάξει, έχω τα χαμηλότερα στατιστικά, όποτε δίκαιη η ψήφοι μου», είπε ο παίκτρια για την υποψηφιότητά της.

Σήμερα έρχεται ο δεύτερος αγώνας ασυλίας με την κόκκινη ομάδα να αντιμετωπίζει ακόμα το κενό της Ασημίνας, η οποία δεν μπορεί να παίξει και στεναχωριέται για αυτό και δεν ξέρει αν πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο τραυματισμός της Ασημίνας αποτελεί μειονέκτημα για τους κόκκινους και έτσι φαίνεται ότι η ασυλία γέρνει προς το χρώμα… μπλε.

Η Μπλε ομάδα λοιπόν κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και οδηγεί για δεύτερη μέρα σερί τους κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα σπόιλερ οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν ξανά γυναίκα και μάλιστα την Δώρα Νικολή μια από της καλύτερες του παιχνιδιού αφού τα στατιστικά της είναι περίπου στο 50%.