MEDIA

Survivor: Για τέταρτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση η Άιρα

Survivor: Για τέταρτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση η Άιρα

Survivor: Η Άιρα τέθηκε από την ομάδα της υποψήφια

H Άιρα βρέθηκε στον τάκο και μιλώντας στην κάμερα του Survivor το θεώρησε δίκαιο. Η παίκτρια των Κόκκινων μιλώντας με τους συμπαίκτες της χαρακτήρισε «δίκαιη» την απόφαση, πράγμα που υποστήριξε και στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Τέταρτη φορά υποψήφια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως σε μια εβδομάδα κι ενώ έχουν στενέψει τα περιθώρια για το ποιον θα ψηφίσουμε κι είναι δύσκολο να ανεβάσω τα ποσοστά μου και να αποδείξω ότι είμαι καλύτερη παίκτρια κλπ, γιατί είμαστε πέντε κοπέλες και οι δύο ήταν εκτός, οπότε ήταν λίγα τα run που παίζαμε», είπε χαρακτηριστικά η Άιρα.

«Σήμερα έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ελπίζω να το πάρουμε. Έχω δει ότι τα παιδιά έχουν ενέργεια σήμερα, σε σχέση με χθες που κανείς μας δεν είχε δύναμη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλη η ομάδα ήταν μονότονη. Σήμερα όμως, θα πάμε δυναμικά κι ελπίζω να το κερδίσουμε και να φέρουμε όλοι από έναν πόντο και να μην ψηφιστεί κανένας άλλος. Αν είναι, να είμαι μόνο εγώ υποψήφια προς αποχώρηση. Μου αρκεί αυτό», πρόσθεσε.