MEDIA

Survivor: Τα νέα κλάματα της Ασημίνας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Τα νέα κλάματα της Ασημίνας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ένα ακόμα επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τον Σταμάτη να πετάει τα «πυρά» του προς τα μέλη της ομάδας του.

«Δεύτερος αγώνας ασυλίας, σημαντικός για εμάς, θέλουμε να κερδίσουμε. Σε μία ενδεχόμενη ήττα μας είναι πολύ πιθανό να ακούσετε το όνομα μου να βγαίνει πάλι», είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Για τέταρτη φορά υποψήφια η Aira

H Aira βρέθηκε στον τάκο και μιλώντας στην κάμερα του Survivor το θεώρησε δίκαιο. Η παίκτρια των Κόκκινων μιλώντας με τους συμπαίκτες της χαρακτήρισε «δίκαιη» την απόφαση, πράγμα που υποστήριξε και στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Τέταρτη φορά υποψήφια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως σε μια εβδομάδα κι ενώ έχουν στενέψει τα περιθώρια για το ποιον θα ψηφίσουμε κι είναι δύσκολο να ανεβάσω τα ποσοστά μου και να αποδείξω ότι είμαι καλύτερη παίκτρια κλπ, γιατί είμαστε πέντε κοπέλες και οι δύο ήταν εκτός, οπότε ήταν λίγα τα run που παίζαμε», είπε χαρακτηριστικά η Aira.

«Σήμερα έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ελπίζω να το πάρουμε. Έχω δει ότι τα παιδιά έχουν ενέργεια σήμερα, σε σχέση με χθες που κανείς μας δεν είχε δύναμη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλη η ομάδα ήταν μονότονη. Σήμερα όμως, θα πάμε δυναμικά κι ελπίζω να το κερδίσουμε και να φέρουμε όλοι από έναν πόντο και να μην ψηφιστεί κανένας άλλος. Αν είναι, να είμαι μόνο εγώ υποψήφια προς αποχώρηση. Μου αρκεί αυτό», πρόσθεσε.

Νίκη για την κόκκινη ομάδα

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ασυλίας, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επικράτησαν των «Μαχητών» με σκορ 12-11.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor. Ο τραυματισμός της στο χέρι την έθεσε για αρκετές ημέρες εκτός στίβους μάχης και απόψε έκανε την πρώτη προσπάθεια να μπει και η ίδια στο αγώνισμα. Η παίκτρια των Κόκκινων μετάνιωσε σύντομα για την απόφασή της και μετά από λίγο ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ να βάλω καν το τοτέμ ψηλά… Δεν μπορώ. Την ώρα που πάω για να συγκεντρωθώ και να τρέξω καλύτερα, πρέπει να κάνω κάτι που θα αφορά αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να είμαι έτσι. Θα φύγω, τι θα κάνω; Όταν είμαι έτσι, πώς να σκέφτομαι τον στόχο;» είπε η Ασημίνα στο Survivor προς την Κατερίνα Δαλάκα, που προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Δεν είναι καλά η Ασημίνα

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, η Ασημίνα για άλλη μια φορά ξέσπασε σε κλάματα καθώς το πληγωμένο χέρι της δεν την αφήνει να αγωνιστεί όπως θέλει. Συναισθηματικά φορτισμένη, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είπε πως «δεν θεωρώ ότι θα επανέλθω, βλέπω μισοάδειο το ποτήρι».

Υποψήφιος ο πιο αδύναμος

Στη συνέχεια, οι «Μαχητές» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της μπλε ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor τον Θοδωρή.

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά. Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα» είπε ο παίκτης για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Τρίτος αγώνας ασυλίας

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.