MEDIA

Τηλεθέαση: Συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος Χατζίδου και Ετεοκλής – Τι κάνουν Λιάγκας και Σκορδά

Τηλεθέαση: Συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος Χατζίδου και Ετεοκλής – Τι κάνουν Λιάγκας και Σκορδά
Instagram

Η πρωινή ζώνη κυλά με εξαιρετικό ενδιαφέρον το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς

Σε μία σεζόν όπου στην πρωινή ζώνη το infotainment κυριαρχεί, υπάρχει μία εκπομπή που κάνει τη διαφορά. Το «Breakfast@STAR» συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό, με το κανάλι να χαμογελά πλατιά για την επιτυχία και το δίδυμο Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου να αποδεικνύονται δυνατοί παίκτες. Η ψυχαγωγική εκπομπή, αμετακίνητη στη θεματολογία της, κερδίζει ολοένα και περισσότερο το κοινό σημειώνοντας τηλεθέαση χθες 15,7% στο δυναμικό κοινό.

Θετικό είναι το πρόσημο και για τη Ζήνα Κουτσελίνη, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κοινωνική εκπομπή έκανε, χθες, 17,1% και 13,8% αντίστοιχα. Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 κατέγραψε 18,1% στο σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό με τον παρουσιαστή να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα κοινωνικά ρεπορτάζ και τις εξελίξεις. Η Κατερίνα Καινούργιου, στο μέτωπο του ALPHA, με τη «Super Κατερίνα», έκανε 12,8% στο σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ κράτησε παρέα χθες στο 8,4% του συνόλου και στο 9,4% του δυναμικού κοινού. Οι «Αταίριαστοι», του καναλιού του Φαλήρου, που δίνει το lead in, κατέγραψε 17% και 11,4%.

Η εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!», έκανε 8,1% στο σύνολο και 7,7% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ το «Πρωινό Σου Σου» στο OPEN περιορίστηκε στο 3,6% στο σύνολο και στο 4,4% στο δυναμικό κοινό. Στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Happy Day» στον ALPHA έκανε 12,8% στο σύνολο και 16,5% στους τηλεθεατές 18-54. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μία από τις σταθερές αξίες στην πρωινή ζώνη, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό πρότζεκτ με την παρέα της και έχει ένα σταθερό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις