MEDIA

ΑΝΤ1: Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στη βραδινή ζώνη

ΑΝΤ1: Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στη βραδινή ζώνη

Στο κανάλι του Αμαρουσίου, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δούμε μετακινήσεις

Επτά μήνες, σχεδόν, μετά το πρώτο επεισόδιο, η σειρά «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 21.00. Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί… Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δυο οικογένειες που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Με ένα συγκλονιστικό φινάλε, που θα δώσει τη σκυτάλη στο prequel της επόμενης χρονιάς, η παραγωγή αποχαιρετά και φέρνει μεγάλες αλλαγές στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Από την Τρίτη 16 Απριλίου, τη θέση της «Μάγισσας» στο πρόγραμμα παίρνουν οι «Ψυχοκόρες». Συγκεκριμένα, το δράμα εποχής θα προβληθεί Τρίτη έως και Πέμπτη στις 21.00 ενώ από την παραπάνω εβδομάδα θα κρατά συντροφιά από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Στα επόμενα επεισόδια, ο Ερμής χρησιμοποιεί τη Βασιλική για τις παρανομίες του και η Μάγια για να χτίσει το πολιτικό της προφίλ. Η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της. Η Φρόσω βρίσκει έναν φίλο στο πρόσωπο του Μέλιου και η Ευανθία πάει κρυφά στην Αλμπίνα για να μάθει τα μελλούμενα της οικογένειάς της. Ο Αρδίτης πιέζει τον εκδότη του περιοδικού να μάθει ποιος είναι ο αρθρογράφος που καταφέρεται εναντίον του και έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία του από μια κρυφή συνάντησή του με ξένους πολιτικούς.

Στον ΑΝΤ1, πλέον, ο «Έρωτας Φυγάς» θα παίζεται μόνο κάθε Παρασκευή στις 21.00 ενώ οι «Παγιδευμένοι» παραμένουν πιστοί στο ραντεβού κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.30. Το ίδιο θα συμβεί και με τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», καθώς θα βλέπουμε νέα επεισόδια κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.30. Να σημειωθεί ότι σύντομα θα ρίξουν αυλαία και οι «Ράδιο Αρβύλα». «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Ράδιο Αρβύλα. Είναι τελευταίος μήνας και πριν το Πάσχα ολοκληρώνουμε τη δική μας σεζόν», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Ως είθισται, τη θέση της σατιρικής εκπομπής θα πάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», που πάντα βγάζει τον ΑΝΤ1… ασπροπρόσωπο.