MEDIA

Μαρία Κίτσου: Η μεγάλη επιστροφή στην TV με διπλό ρόλο – Σε ποιες σειρές θα πρωταγωνιστήσει

Μαρία Κίτσου: Η μεγάλη επιστροφή στην TV με διπλό ρόλο – Σε ποιες σειρές θα πρωταγωνιστήσει

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Μαρία Κίτσου, μετά από ένα μικρό διάλειμμα, επανέρχεται στην τηλεόραση

Η επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα φέρει ξανά στις οθόνες μας ένα μεγάλο ταλέντο, μία γυναίκα που το ευρύ κοινό γνώρισε και αγάπησε από τις «Άγριες Μέλισσες». Η Μαρία Κίτσου επιστρέφει όχι με μία αλλά με δύο σειρές. Όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία 24ώρα, η ηθοποιός θα είναι η βασική πρωταγωνίστρια του prequel της «Μάγισσας». Η δεύτερη σεζόν θα μάς μεταφέρει 100 χρόνια πίσω από την ιστορία που παρακολουθήσαμε φέτος, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μαρία Κίτσου, όμως, θα παίξει και στην παραγωγή του ALPHA «Να με λες μαμά», βασισμένη στο ξένο πρότζεκτ «Mother». Αποτελούμενη από οκτώ επεισόδια, η ιστορία αφορά στην παιδική κακοποίηση και στον ρόλο που θα παίξει μία δασκάλα στη ζωή ενός κοριτσιού.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα αποφασίζει εγκαταλείψει την πλούσια ζωή της και την οικογενειακή επιχείρηση στην πόλη, για να πάει να εργαστεί σε ένα χωριό, κάνοντας εξάσκηση στο αντικείμενό της. Εκεί, γνωρίζει ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο, αν και φωτεινό, δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένο και αδύναμο. Η πρωταγωνίστρια κάνει την ανατροπή και αρπάζει κρυφά το παιδί αυτό, θέλοντας να του χαρίσει μια νέα ζωή, μακριά από όλους όσους της κάνουν κακό.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και τους Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη και Ελένη Κοκκίδου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει. «Με τη Ναυσικά (σ.σ. την το μικρό κορίτσι που υποδύεται την Ιωάννα) δέσαμε αμέσως. Με την πρώτη ματιά. Έχουμε τρομερή χημεία. Η Ναυσικά είναι ένα παιδί θαύμα. Είναι 9-9,5 ετών αλλά είναι σα να μιλάω με ενήλικα. Είναι μια εμπειρία το γύρισμα μαζί της», είπε στις πρώτες δηλώσεις η Μαρία Κίτσου.