MEDIA

Μαρία Αναστασοπούλου: Παίρνει μεταγραφή για του χρόνου – το τελεσίγραφο του ΑΝΤ1

Μαρία Αναστασοπούλου: Παίρνει μεταγραφή για του χρόνου – το τελεσίγραφο του ΑΝΤ1

Το «τελεσίγραφο» του καναλιού στην Αναστασοπούλου -  Ή στο «Καλημέρα Ελλάδα» ή... αντίο ΑΝΤ1

Συζητήσεις γίνονται για την Μαρία Αναστασοπούλου, την παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Η δημοσιογράφος που πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 το 2022, μετά από τον ΣΚΑΪ, είναι ένα πρόσωπο που συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του Alpha αφορμή είναι οι φήμες για ενδεχόμενη μεταπήδηση της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ, στη θέση του Γιώργου Αυτιά, του οποίου η εκλογή στο ευρωκοινοβούλιο θεωρείται βέβαιη. Αν η Φαίη μετακομίσει στο Φάληρο, όπως διατείνονται κάποιοι, τότε χηρεύει η θέση της παρουσιάστριας της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σαββατοκύριακου.

Το ερώτημα βέβαια είναι αν ο ΑΝΤ1 θέλει να έχει πρωινή ενημέρωση τα σαββατοκύριακα την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που θα διατηρήσει την εκπομπή και η Φαίη Μαυραγάνη αποχωρήσει, η Μαρία Αναστασοπούλου, σύμφωνα με τα σενάρια που υπάρχουν, έχει θέσει υποψηφιότητα για τη θέση της.

Σύμφωνα με τα ίδια σενάρια, η δημοσιογράφος επιθυμεί να φύγει από τη σκιά του Γιώργου Παπαδάκη. Όμως, όπως αποκάλυψε σήμερα το «Breakfast @ Star», στον ΑΝΤ1 θέλουν τη Μαρία Αναστασοπούλου να παραμείνει στη θέση της στο «Καλημέρα Ελλάδα» και το «τελεσίγραφο» της διοίκησης του καναλιού είναι ότι δεν υπάρχει θέση για την ίδια.